AUTORUITEN BLINDEREN

Bij het blinderen van de autoruiten ga je natuurlijk voor de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de maximale levensduur van de blindeerfolie gegarandeerd kan worden. Een tint die goed past bij de auto en die voldoet aan jouw wensen is ook niet geheel onbelangrijk. Het blinderen van de autoruiten vraagt om de nodige deskundigheid en ervaring. Bij DSW Reclame beschikken wij over allerlei verschillende tinten van de hoogste kwaliteit. Op deze manier hebben wij altijd de geschikte folie die past bij jouw auto!

 

Deskundigheid en ervaring

Ervaring en deskundigheid is een vereiste bij het tinten of blinderen van autoruiten. Bij DSW Reclame gebruiken we uitsluitend A-kwaliteit folie en brengen onze professionals de blindeerfolie zorgvuldig aan. De folie wordt altijd aan de binnenzijde aangebracht om beschadigingen van buitenaf te voorkomen. DSW Reclame is jouw partner in het blinderen van autoruiten in de regio Gouda, Zoetermeer en Rotterdam.

Waarom je autoruiten blinderen?

Het blinderen van autoruiten heeft diverse voordelen. Zo vergroot het de privacy in je auto. Je houdt je producten uit het zicht van anderen en verkleint daarmee de kans dat de auto opengebroken wordt. Daarnaast werkt de folie ook inbraak-vertragend. Het glas met blindeerfolie breekt namelijk een stuk minder snel. Naast de extra beveiliging geef je als bedrijf je wagenpark een sportief uiterlijk. Het blinderen van autoruiten helpt tevens de zon en warmte buiten de deur te houden. Blindeerfolie werkt UV werend en zal je interieur beschermen tegen verkleuring door de zon.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  WELKE TINT KIES JE?

  Er zijn verschillende redenen om de ruiten van je auto te laten blinderen. Getinte ruiten kunnen een auto een chiquere uitstraling geven. Blinderingsfolie is in verschillende lichtdoorlatingen te verkrijgen, waardoor het steeds lastiger wordt om in de auto te kunnen kijken. Autoruiten blinderen wij uitsluitend met zonwerende glasfolies van de beste kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om je mistlampen te blinderen voor een stoer effect. 

  Je autoruiten kunnen worden getint met verschillende soorten folie. De folie om autoruiten te blinderen wordt geleverd in 7 verschillende tinten. De tinten worden aangegeven in percentage lichtdoorlaatbaarheid. Hoe lager het percentage, hoe minder licht de folie doorlaat. Met andere woorden, hoe lager het getal hoe donkerder de folie.

  Hoe donkerder de folie is, hoe meer warmte en zon hij buiten de deur zal houden. Voor de voorzijruiten mag de lichtste folie gebruikt worden. Dit is de 70% folie. Deze folie is zeer licht maar zal nog steeds UV straling filteren.

  MAG IK AL MIJN RUITEN BLINDEREN?

  Je mag niet zomaar alle ruiten blinderen. De achterruit en achterzijruiten mogen zonder problemen met de donkerste tint worden geblindeerd. De voorruit en de voorzijruiten is een ander verhaal. Je voorruit mag officieel niet beplakt worden. De voorzijruiten, de ruiten waar je zelf naast zit, mogen alleen met de lichtste tint worden beplakt. Wij leveren bij deze lichte folie een certificaat zodat je bij controle kunt laten zien dat je ruiten met een goedgekeurde folie zijn beplakt.

  Dit heeft vooral te maken met de veiligheid op de weg. Mede weggebruikers buiten de auto moeten kunnen zien waar je naar kijkt en of je hen hebt gezien. Zorg er daarom voor dat je de juiste folie op de juiste ruiten gebruikt. Niet alleen voor jouw eigen veiligheid en die van anderen, maar ook om een bekeuring te voorkomen.

  Mistlampen Blinderen
  € 265
  Vanafprijs
  Compact
  Fiat 500
  Volkswagen Polo
  En vergelijkbaar …
  (Prijzen zijn excl. BTW)
  top
  € 365
  Vanafprijs
  Sedan
  Tesla Model S
  Mercedes C-Klasse
  En vergelijkbaar …
  (Prijzen zijn excl. BTW)
  € 395
  Vanafprijs
  SUV
  Volkswagen Tiguan
  Range Rover Evoque
  En vergelijkbaar …
  (Prijzen zijn excl. BTW)
  € 395
  Vanafprijs
  Sportwagen
  Nissan GTR
  Ford Mustang
  En vergelijkbaar …
  (Prijzen zijn excl. BTW)

  jouw auto ook die sportieve uitstraling?

  De prijs voor het blinderen van je autoruiten is afhankelijk van je wensen en het type auto. Wil je alleen je autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling? Dan heb je een ander type ruitfolie nodig dan wanneer je gaat voor zon- en warmtewerend. Kom gerust eens bij ons langs en dan gaan we samen op zoek naar de meest geschikte folie! Wij zijn de specialist voor het blinderen van je autoruiten in de regio Gouda, Zoetermeer en Rotterdam! Je kunt ook vrijblijvend contact met ons op nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?