AUTORUITEN BLINDEREN

Wanneer je de ruiten van je auto of busje wilt blinderen, kies je voor de beste kwaliteit. Je kiest voor een tint en kleur die past bij je auto en bij jouw wens, voor materialen die van de beste kwaliteit zijn en die een leven lang mee gaan. Het aanbrengen van al deze materialen vraagt om deskundigheid en ervaring van een specialist die je auto of busje als een juweel behandelt. DSW Reclame biedt je meerdere opties aan als het gaat om het behandelen van je ruiten.

 

Deskundigheid en ervaring

Ervaring en deskundigheid is een vereiste bij het tinten of blinderen van autoruiten. Bij DSW Reclame gebruiken we uitsluitend A-kwaliteit folie en brengen de folie zorgvuldig en professioneel aan, uiteraard zonder kreuken of luchtbelletjes. De folie wordt aan de binnenzijde aangebracht om beschadigingen van buitenaf te voorkomen. 

Waarom je autoruiten blinderen?

Het blinderen van autoruiten heeft diverse voordelen. Het vergroot de privacy in je auto. Je houdt je producten uit het zicht en verkleint daarmee de kans dat de auto opengebroken wordt. Daarnaast werkt de folie ook inbraakvertragend. Het glas met blinderingfolie zal minder makkelijk breken. Naast een sportief uiterlijk geef je als bedrijf je wagenpark een extra beveiliging. Het blinderen van autoruiten helpt de zon en warmte buiten de auto te houden. Blinderingsfolie werkt UV werend en zal je interieur beschermen tegen verkleuring door de zon.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Waarom je autoruiten blinderen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om de ruiten van je auto of busje te laten blinderen. Getinte ruiten kunnen een auto een chiquere uitstraling geven. Vaker horen wij dat het meer privacy biedt. Blinderingsfolie is in verschillende lichtdoorlatingen te verkrijgen, waardoor het steeds lastiger wordt om in de auto te kunnen kijken. Autoruiten blinderen doen wij met zonwerende glasfolies van de beste kwaliteit. Ook is het mogelijk om je mistlampen te blinderen voor een stoer effect. 

Welke tint kies je?

Je autoruiten kunnen worden getint met verschillende soorten folie. Origineel vanuit de fabriek zit er vaak al een hele lichte tint in de ruit. Dit is soms te zien als een groenige of blauwige kleur. Folie om autoruiten te tinten wordt geleverd in 7 verschillende tinten. De tinten worden aangegeven in percentage lichtdoorlaatbaarheid. Hoe lager het percentage, hoe minder licht de folie doorlaat. Met andere woorden, hoe lager het getal hoe donkerder de folie.

Hoe donkerder de folie hoe meer warmte en zon hij buiten de auto zal houden. Voor de voorzijruiten mag de lichtste folie gebruikt worden. Dit is de 70% folie. Deze folie is zeer licht maar zal nog steeds UV straling filteren.

Je mag niet zomaar alle ruiten blinderen. De achterruit en achterzijruiten mogen zonder problemen met de donkerste tint worden beplakt. De voorruit en de voorzijruiten is een ander verhaal. Je voorruit mag officieel niet beplakt worden. De voorzijruiten, de ruiten waar je zelf naast zit, mogen alleen met de lichtste tint worden beplakt. Wij leveren bij deze lichte folie een certificaat zodat je bij controle kunt laten zien dat je ruiten met een goedgekeurde folie zijn beplakt.

Dit heeft vooral te maken met de veiligheid op de weg. Mede weggebruikers buiten de auto moeten kunnen zien waar je naar kijkt, of je hen hebt gezien. Zorg er daarom voor dat je de juiste folie op de juiste ruiten gebruikt. Niet alleen voor jouw veiligheid maar ook om een bekeuring te voorkomen.

Kies jij voor het blinderen van je autoruiten?

De prijs voor het blinderen van je autoruiten is afhankelijk van je wensen en het type auto. Wil je alleen je autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling? Dan heb je een ander type ruitfolie nodig dan wanneer je gaat voor zon- en warmtewerend. Ook het type auto bepaalt de prijs en het aantal ruiten dat je wilt blinderen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?