bedrijfskleding

DSW Reclame is officieel dealer van Blaklader Bedrijfskleding en wat zijn wij, maar vooral onze klanten, blij met dit werk! De hoogwaardige afwerking, het extreem ruimte productaanbod én dit alles scherp geprijsd. Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat, met of zonder bedrukking

 

Blåkläder. Eindelijk échte
kwaliteit bedrijfskleding.

DSW Reclame is officieel dealer van Blaklader bedrijfskleding en wat zijn wij, maar vooral onze klanten, blij met dit merk! Jouw bedrijf verdient toch ook een professionele uitstraling? Of je nou bouwvakker, hovenier, schilder of slager bent; wij helpen je aan de ideale set kleding. Broeken, shirts en polo’s, maar ook jassen, luxe overhemden, bodywarmers of branche specifieke kleding. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfskleding van de beste kwaliteit wordt voorzien van een logo. 

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Waarom onze bedrijfskleding?

  Onze werkwijze is geschikt voor alle soorten werkkleding en kunnen zowel thuis als chemisch gewassen worden, zonder te vervagen of los te laten. De kwaliteit van onze bedrukking is niet te vergelijken met dat van een normale drukkerij of printshop. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het bedrukken van de speciale stoffen waar werkkleding van gemaakt wordt. Daarbij weten wij dat werkkleding grondig gewassen moet kunnen worden en dan wil je niet dat het logo na enkele wasbeurten al vervaagd is. Dat is bij ons dus niet het geval!

  Professionele uitstraling

  Met bedrukte bedrijfskleding word je zichtbaar voor klanten en kunnen potentiele klanten gemakkelijker met je in contact komen. Daarnaast zegt een bedrijfslogo iets over jou als bedrijf. Je bent als bedrijf en als personeel trots en zelfverzekerd genoeg over jouw product of dienst om met bedrukte werkkleding te lopen.

  Teamgevoel

  Met bedrukte bedrijfskleding vergroot je het teamgevoel binnen je bedrijf. Iedereen loopt immers met dezelfde kleding en hetzelfde logo. Zo creëer je naast gelijkheid op de werkvloer ook een stukje saamhorigheid onder je werknemers die de teamspirit alleen kunnen vergroten.

  Promotiedoeleinden

  Bedrukte bedrijfskleding is de perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten. Het is ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Het is een hele handige manier om reclame te maken voor een bepaald merk, bedrijf en/of evenement. Als bedrijf wil je laten zien dat je bestaat en dit wil je op verschillende manieren laten weten aan de buitenwereld. Hoe geweldig is het dan dat jouw medewerkers fan worden van jouw bedrijf en met bedrukte kleding rondlopen.

  Elk soort textiel is te bedrukken

  Het is mogelijk om elk soort textiel te laten bedrukken. Hierdoor heb je eindeloze mogelijkheden om jouw bedrijf op te kaart te zetten. Omdat wij officieel dealer zijn van Blaklader leveren wij de beste kwaliteit voor elke branche.

  Benadrukken. mogelijkheden

  Wil je de Blaklader bedrijfskleding voor jouw bedrijf laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of ander bedrijfskenmerk? Bij DSW reclame doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. Op het gebied van het bedrukken van bedrijfskleding bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden aan. Zo kun je kiezen voor een zeefdruk of transferdrukken. Kies je liever voor borduren? Ook dit is bij ons mogelijk voor het bedrukken van je bedrijfskleding.

  Zeefdruk

  Voor grote aantallen

  • Zeer duurzaam
  • Aantrekkelijk bij grotere aantallen
  • Perfect voor sportkleding
  • Elke PMS kleur mogelijk

  Borduren

  Stijlvolle bedrukking

  • Mooie, chique uitstraling
  • Zeer duurzaam
  • Erg goed was- en strijkbaar is
  • Professioneel

  Transfers

  Voor kleine aantallen

  • Voordelig bij grote aantallen
  • Gemakkelijk en snel nabestellen
  • Bedrukking op kunststof drager
  • Elke PMS kleur mogelijk

  voor elke branche
  een geschikte productlijn

  Wil je de Blaklader bedrijfskleding voor jouw bedrijf laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of ander bedrijfskenmerk? Bij DSW reclame doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. Op het gebied van het bedrukken van bedrijfskleding bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden aan. Zo kun je kiezen voor een zeefdruk of transferdrukken. Kies je liever voor borduren? Ook dit is bij ons mogelijk voor het bedrukken van je bedrijfskleding. Geïnteresseerd geworden in onze bedrukkingsmogelijkheden van bedrijfskleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?