Bedrijfskleding

DSW Reclame is officieel dealer van Blaklader Bedrijfskleding en wat zijn wij, maar vooral onze klanten, blij met dit werk! De hoogwaardige afwerking, het extreem ruime productaanbod én dit alles scherp geprijsd. Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat, met of zonder bedrukking

 

BLÅKLÄDER. Eindelijk échte kwaliteitsbedrijfskleding.

DSW Reclame is officieel dealer van Blaklader bedrijfskleding en wat zijn wij, maar vooral onze klanten, blij met dit merk! Jouw bedrijf verdient toch ook een professionele uitstraling? Of je nou bouwvakker, hovenier, schilder of slager bent; wij helpen je aan de ideale set kleding. Broeken, shirts en polo’s, maar ook jassen, luxe overhemden, bodywarmers of branche specifieke kleding. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfskleding van de beste kwaliteit wordt voorzien van een logo. 

 

Waarom onze bedrijfskleding?

Onze werkwijze is geschikt voor alle soorten werkkleding en kunnen zowel thuis als chemisch gewassen worden, zonder te vervagen of los te laten. De kwaliteit van onze bedrukking is niet te vergelijken met dat van een normale drukkerij of printshop. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het bedrukken van de speciale stoffen waar werkkleding van gemaakt wordt. Daarbij weten wij dat werkkleding grondig gewassen moet kunnen worden en dan wil je niet dat het logo na enkele wasbeurten al vervaagd is. Dat is bij ons dus niet het geval!

Bekijk andere projecten

Minimaal onderhoud
Geluiddempend
Natuurlijke schoonheid
Complete pand voorzien
Maximale zonwering
Duurzaam
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Strak en modern
Hoogwaardige uitstraling
Positieve merkervaring
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Strakke installatie
Opvallende verlichting
Duurzaam
Hoogwaardige belettering
Opvallend en eigentijds ontwerp
Wat is tie lekker hé?!
PROFESSIONELE UITSTRALING

Met bedrukte bedrijfskleding word je zichtbaar voor klanten en kunnen potentiele klanten gemakkelijker met je in contact komen. Daarnaast zegt een bedrijfslogo iets over jou als bedrijf. Je bent als bedrijf en als personeel trots en zelfverzekerd genoeg over jouw product of dienst om met bedrukte werkkleding te lopen.

 

TEAMGEVOEL

Met bedrukte bedrijfskleding vergroot je het teamgevoel binnen je bedrijf. Iedereen loopt immers met dezelfde kleding en hetzelfde logo. Zo creëer je naast gelijkheid op de werkvloer ook een stukje saamhorigheid onder je werknemers die de teamspirit alleen kunnen vergroten.

PROMOTIEDOELEINDEN

Bedrukte bedrijfskleding is de perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten. Het is ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Het is een hele handige manier om reclame te maken voor een bepaald merk, bedrijf en/of evenement. Als bedrijf wil je laten zien dat je bestaat en dit wil je op verschillende manieren laten weten aan de buitenwereld. Hoe geweldig is het dan dat jouw medewerkers fan worden van jouw bedrijf en met bedrukte kleding rondlopen.

 

ELK SOORT TEXTIEL IS TE BEDRUKKEN

Het is mogelijk om elk soort textiel te laten bedrukken. Hierdoor heb je eindeloze mogelijkheden om jouw bedrijf op te kaart te zetten. Omdat wij officieel dealer zijn van Blaklader leveren wij de beste kwaliteit voor elke branche.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Bedrijfskleding!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...