BEWEGWIJZERING

Een goede bewegwijzering is een cruciaal element voor jouw bedrijfspand. Op deze manier kunnen jouw klanten, leveranciers en partners zich beter manoeuvreren rondom jouw bedrijf. De juiste bewegwijzering is dus niet alleen heel praktisch, het is ook nog eens erg mooi. Het laat mensen zien dat ze aan het juiste adres zijn. Een bewegwijzering kan zowel buiten, als binnen je bedrijfspand worden gemonteerd. 

 

Bewegwijzering op maat

DSW Reclame is jouw partner in de bewegwijzering. Wij bieden een ruim en divers assortiment. Op deze manier kun je jouw bewegwijzering volledig customizen. Wil je de huidige huisstijl behouden of gooi je het over een hele andere boeg? De bewegwijzering dient natuurlijk niet alleen als route-aanduiding, maar ook als visitekaartje van je bedrijf. Hoewel bewegwijzering buiten tegenwoordig enorm populair is, kunnen onze specialisten deze ook binnen monteren. Zo leveren wij altijd werk op maat!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  de mogelijkheden van bewegwijzering

  Bewegwijzering buiten zorgt er, samen met gevelreclame voor, dat je vindbaar bent voor klanten. De bewegwijzering van jouw pand zou al kunnen starten bij het begin van een industrieterrein, kruispunt of de straat waaraan je gevestigd bent. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar de huisstijl, materiaalgebruik, architectuur van het pand, de omgeving en jouw wensen.

  Zuilen rondom bedrijven

  Als je voor zuilen rondom het bedrijf kiest, kun je kiezen voor een verlichte of onverlichte variant. Een zuil is een grote lichtbak of paal die op of in de grond geplaatst wordt. Er worden stickers op de voor- en achterzijde geplakt waardoor het vanaf beide kanten goed zichtbaar is. Een zuil is ook mogelijk om in het klein bij bijvoorbeeld de entree te plaatsen. Hierdoor is het voor klanten goed zichtbaar waar de entree zich bevind.

  Bewegwijzeringsystemen

  Als je kiest voor bewegwijzeringsystemen kun je alle kanten op. Alles hierbij is te customizen; van de kleur van de paaltjes tot het aantal borden met informatie. Je kunt het zo opvallend maken als je zelf wilt! Het is een modulair systeem waardoor het gemakkelijk zelf in te richten is.

  Borden met omschrijvingen

  Borden zijn handig in elke situatie. Je kunt er diverse teksten op kwijt en gebruiken op elke hoek. Je kunt borden krijgen in allerlei soorten materiaal; dibond, trespa, fohm plaat of acrylaat. Het wordt gemaakt in combinatie met hoogwaardig snijvinyl. Elk gewenst design is mogelijk voor de borden met omschrijvingen. Zo kun je kiezen voor een full colour print, maar ook voor etsfolie op glas voor bijvoorbeeld de entree bij een deur. 

  we’ll show you the way

  Het formaat, de constructie, het materiaal, de kleur en de tekst-hoogte zijn allemaal factoren die afhankelijk zijn van de omgeving. Dit is een hoop om bij stil te staan. Bij DSW Reclame denken wij graag met je mee en bekijken we samen de opties. Kom gerust eens bij ons op de koffie om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben de weg al voor je uitgestippeld! Je kunt natuurlijk ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?