BEWEGWIJZERING

Help je klanten goed op weg met bewegwijzering. Dit scheelt niet alleen irritatie en veel vragen, maar geeft je klanten de indruk dat je het binnen het bedrijf goed op orde hebt. Een goede bewegwijzering voor zowel binnen als buiten zorgt voo reen mooie eenheid en overzicht binnen je bedrijf.

 

Bewegwijzering op maat

Ons assortiment aan bewegwijzering is zeer divers, van standaardoplossingen tot op maat gemaakte signing. Afhankelijk van het doel, de locatie en het budget adviseren wij voor elk bedrijf de juiste materialen. Bewegwijzering is niet enkel een routeaanduiding, maar ook het visitekaartje van je bedrijf. Op deze pagina behandelen we de bewegwijzering voor buiten het pand. Lees hier meer over bewegwijzering voor binnen.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Wij bieden een totaal oplossing

Bewegwijzering buiten zorgt er samen met de gevelreclame voor dat je vindbaar bent. De bewegwijzering van jouw pand kan al starten bij het begin van bijvoorbeeld een industrieterrein, een kruispunt of aan de straat waar je gevestigd bent. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Samen met jou kijken we altijd naar de huisstijl, materiaalgebruik, de architectuur van het pand, de omgeving en jouw wensen.

Zuilen rondom bedrijven

Als je voor zuilen rondom het bedrijf kiest, kun je kiezen voor een verlichte of onverlichte variant. Een zuil is een grote lichtbak of paal die op of in de grond geplaatst wordt. Er worden stickers op de voor- en achterzijde geplakt waardoor het vanaf beide kanten goed zichtbaar is. Een zuil is ook mogelijk om in het klein bij bijvoorbeeld de entree te plaatsen. Hierdoor is het voor klanten goed zichtbaar waar de entree zich bevind.

Bewegwijzeringsystemen

Als je kiest voor bewegwijzeringsystemen kun je alle kanten op. Alles hierbij is te customizen; van de kleur van de paaltjes tot het aantal borden met informatie. Je kunt het zo opvallend maken als je zelf wilt! Het is een modulair systeem waardoor het gemakkelijk zelf in te richten is.

Borden met omschrijvingen

Borden zijn handig in elke situatie. Je kunt er diverse teksten op kwijt en gebruiken op elke hoek. Je kunt borden krijgen in allerlei soorten materiaal; dibond, trespa, fohm plaat of acrylaat. Het wordt gemaakt in combinatie met hoogwaardig snijvinyl. Elk gewenst design is mogelijk voor de borden met omschrijvingen. Zo kun je kiezen voor een full colour print, maar ook voor etsfolie op glas voor bijvoorbeeld de entree bij een deur. 

Bewegwijzering voor buiten

Het formaat, de plaatsingshoogte, de constructie, het materiaal, de kleur, wel/niet reflecterend en de teksthoogte zijn allemaal afhankelijk van de omgeving. Behalve een duidelijke omgeving moet bewegwijzering ook eenvoudig en gemakkelijk te onderhouden zijn. Bij DSW Reclame denken wij graag met je mee en bekijken we samen de opties. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?