CARWRAPPING

Het volledig inpakken van een reclameobject geeft je oneindige mogelijkheden. DSW Reclame is een gecertificeerd carwrapping bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring op gebied van autoreclame en belettering. Wij carwrappen uw voertuig met vakmanschap en de beste prijs kwaliteit verhouding.

 

Carwrapping 2.0 is
bij ons de standaard

Een carwrap is een van de meest opvallende en effectieve reclame uitingen welke ook nog eens mobiel is. Hierdoor is hij vanzichzelf al een zeer opvallende verschijning, maar ook effectief inzetbaar op bijvoorbeeld evenementen en beurzen en zal hier automatisch veel bekijks krijgen.

Wil je meer informatie of een adviesgesprek?

Wat is Carwrapping 2.0?

Bij carwrappen word je auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om de lak van je auto te beschermen en tegelijkertijd je auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. De folie is leverbaar in iedere gewenste kleur of bedrukking. Zowel in een matte look als met extreme glans. Onze folies zijn uiteraard wasstraatbestendig, maar folies blijven mooier als je deze met de hand wast en verzorgd met speciale producten. De mogelijkheden van carwrapping zijn talrijk.

Bescherming van de autolak

Met het wrappen van je auto zorg je dat de originele autolak beschermt wordt tegen zon en lichte slijtage. Hierdoor blijft je auto altijd zo goed als nieuw! Als de wrap eraf gehaald wordt, komt de originele lak weer terug in keurige staat.

Verander je auto snel en relatief lage kosten

Jij bent uniek en er is geen enkele reden waarom je auto dat niet kan zijn. Met het kiezen voor een carwrap is verspuiten niet meer nodig. De mogelijkheden van het wrappen zijn onbeperkt voor relatief lage kosten.

Carwrapping is omkeerbaar

Als je terug wilt naar de originele staat van de auto, dan kan dat gemakkelijk. Carwrapping is er compleet af te halen, mits dit gebeurt door professionals. Doe dit dus nooit zelf, hierdoor kan je lak ernstig beschadigen.

Personaliseer je auto met kleine aanpassingen

Geef ook jouw auto een uniek uiterlijk. Dit hoeft niet direct een complete wrap te zijn, het kunnen ook kleine aanpassingen zijn waardoor je jouw auto uniek maakt! Kies er bijvoorbeeld voor om de zijspiegels, de grille of het dak te wrappen. 

Een Carwrap inzetten als reclameuiting?

Uniek zijn? Dat kan met carwrapping. Naast dat de auto je naar jouw bestemming brengt, zal hij voortaan ook een ander doeleinde hebben: hij valt op dankzij autobelettering. Mensen zullen opkijken als ze jouw auto voorbij zien rijden. Benieuwd naar de mogelijkheden van carwrappen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?