Scroll Top
CARWRAPPING

Het volledig inpakken van een auto geeft je oneindige mogelijkheden. Bij DSW Reclame hebben wij ruim 15 jaar ervaring in het wrappen van verschillende soorten voertuigen. Wij geven jouw wagen een compleet nieuw karakter en fris uiterlijk. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit wrapfolie garanderen wij de maximaal haalbare duurzaamheid.

Carwrapping 2.0 is
bij ons de standaard

Een carwrap is dé meest opvallende en efficiënte manier om jouw auto een nieuw karakter te geven. De mogelijkheden zijn oneindig. Dit betekent dat je hem helemaal kunt fine-tunen naar je eigen voorkeuren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Een matte of metallic look, maar ook een full colour wrap die jouw auto uniek maakt.

Wil je meer informatie of een adviesgesprek?

  Wat is Carwrapping 2.0?

  Bij carwrapping wordt je auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Je geeft niet alleen je auto een volledig nieuw karakter, maar je beschermt tegelijkertijd de originele laklaag. Je kunt jouw folie zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt. Dit betekent dat het beschikbaar is in alle kleuren en vormen. Carwrappen is enorm duurzaam en daarom zie je ook dat steeds meer particulieren voor een carwrap kiezen.

  Wij werken uitsluitend met de beste wrapfolies om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met carwrapping 2.0 geven wij de maximale levensduur aan de folie. Dit betekent dat wij netjes alle hoeken afwerken en zelfs de instap meewrappen. Op deze manier kunnen wij de prijs-kwaliteit verhouding zo goed mogelijk houden.

  Bescherming van de autolak

  Met het wrappen van je auto zorg je ervoor dat de originele laklaag van de auto beschermt wordt tegen de zon en lichte slijtage. Hierdoor blijft de auto netjes en zo goed als nieuw. De carwrap is ook weer eenvoudig te verwijderen. Na het verwijderen van de folie komt de originele lak weer tevoorschijn in keurige staat.

  Verander je auto snel MET relatief lage kosten

  Jij bent uniek en er is geen enkele reden waarom je auto dat niet kan zijn. Met het kiezen voor een carwrap is overspuiten niet meer nodig. De mogelijkheden van de wrapfolie zijn onbeperkt en de duurzaamheid van een carwrap zorgt voor relatief lage kosten!

  VELGEN MEESPUITEN

  Om jouw auto nóg meer te personaliseren, kun je ervoor kiezen om de autovelgen mee te laten spuiten. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij spuiten de velgen in jouw favoriete kleur, zodat het eindresultaat nog spectaculairder wordt. Zwart gespoten velgen passen bijvoorbeeld perfect bij elke carwrap!

  Personaliseer je auto met kleine aanpassingen

  Geef ook jouw auto een uniek uiterlijk. Dit hoeft niet direct een complete wrap te zijn, het kunnen ook details zijn om jouw auto nog persoonlijker te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om de zijspiegels, de grille of het dak te wrappen. It’s all about the details!

  Benieuwd naar onze projecten?

  TOE AAN EEN NIEUW KARAKTER?

  Een carwrap is niet alleen heel praktisch, het geeft je auto een uniek karakter. Hij zal dan ook veel bekijks gaan trekken! Mensen zullen opkijken als ze jouw auto voorbij zien scheuren. Benieuwd naar de mogelijkheden van carwrappen? Kom gerust eens bij ons langs voor een bak koffie! Je kunt ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons opnemen!

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?