Drukwerk

Drukwerk is er in allerlei soorten en maten: folders, flyers, briefpapier, visitekaartjes, brochures en zoveel meer. Juist de variatie aan drukwerk maakt het voor jou als ondernemer mogelijk manieren te vinden om effectief te werken aan je naamsbekendheid.

drukwerk enveloppen

Drukwerk voor al jouw marketingdoeleinden

Bij DSW Reclame weet je zeker dat jouw drukwerk goed geregeld wordt. We hebben een breed assortiment aan hoogwaardige producten die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Drukwerk is te gebruiken voor al je marketingdoeleinden. Voor elk doel hebben wij een passende drukwerk oplossing. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.

 

Huisstijl

Het versterken van jouw herkenbaarheid als bedrijf is erg belangrijk in de markt van vandaag. Je kunt als bedrijf kantoorartikelen bedrukken om jezelf te profileren als merk dat let op de details, en dus professioneel is. Iets kleins als een aantal huisstijl producten kan een groot verschil maken in jouw merkbeleving en verkoop. Wij kunnen diverse producten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, notitieblokken,  zelfklevende memoblokken, bedankkaartjes, presentatiemappen, pennen en doordrukblokken. 

Bekijk andere projecten

Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids
Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Strak kunstwerk
Onderhoudsvrij
Rustige uitstraling
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Privacy
Elk design mogelijk
Snel nieuwe uitstraling
unieke uitstraling
Achterzijde verlicht
Verhoogt de herkenbaarheid
FLYERS (ONGEVOUWEN)

Flyeren voor jouw evenement, beurs of bedrijf? Laat jouw flyers drukken bij DSW Reclame. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen. Ben je op zoek naar flyers met vouw? Bekijk dan ons assortiment gevouwen folders. 

 

FOLDERS (GEVOUWEN)

Folders drukken is nog steeds ontzettend populair, ondanks dat veel reclame en promotie verplaatst is naar online. Geprinte informatie blijft een krachtig middel om je boodschap over te brengen. Folders kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Het is een heel divers product die op meerdere mogelijkheden ingezet kan worden om jouw bedrijf te adverteren. Of je nu wilt dat mensen informatie over jouw merk gaan aanvragen, je bruiloft of evenement wilt promoten of jouw bedrijf op de kaart wilt zetten, er is altijd een formaat en vouw die past bij jouw doel.

Hoe meet je het succes van een folder?
Veel klanten waarderen wervende folders vanwege hun compacte formaat maar grote hoeveelheid informatie. Het kan lastig zijn om het succes van jouw drukwerk te tracken. Je kunt nog zo goedkoop folders drukken, maar zonder return on investment is dat het niet waard. Wij geven je een paar tips om het succes te meten:

  • Voeg een kortingscode toe aan de folder. Kies voor een aparte kortingscode voor een folder en, als je er meerdere hebt, een aparte voor iedere variant. Zo houd je gemakkelijk bij weke het beste werkt.
  • Gebruik een QR-code. Deze kunnen mensen scannen met hun telefoon of tablet. Je houdt zo niet alleen bij hoe mensen bij je terecht komen, maar gaat ook de interactie met ze aan.
  • ‘Hoe ken je ons’ toevoegen. Je merkt een toename in telefoontjes, e-mails, aanvragen of websiteverkeer. Wil je zeker weten dat de nieuwe bezoekers via een bepaalde weg bij je zijn gekomen? Implementeer dan een ‘hoe ken je ons’-feature in het aanmeldproces. Zo houd je nauwkeurig bij wie waar vandaan komt.
BROCHURES

Soms is een simpele oplossing juist hetgeen dat een marketingcampagne succesvol kan maken. Met een brochure behaal je altijd het gewenste effect om professioneel voor de dag te komen met jouw verhaal. Brochures zijn er in verschillende formaten, materialen, kleuren en je kunt kiezen uit verschillende type binding.

 

POSTERS

Een poster biedt een goedkope en effectieve manier om jouw boodschap bij de doelgroep te krijgen. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is posters drukken een van de goedkopere mogelijkheden om naamsbekendheid en publiciteit te genereren. Een poster afdrukken is een ideale manier om jouw uitstraling en boodschap met de wereld te delen. Een van de grootste voordelen is dat reclameposters altijd en overla gebruikt kunnen worden. 

Of ze nu binnen of buiten hangen, de juiste posters krijgen de meeste aandacht onder de voorbijgangers. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten, materialen en kleuren – want posters drukken is super veelzijdig. Wij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuzes om de perfecte poster te creëren. 

 

ETIKETTEN EN STICKERS

In de marketing gaat het uiteindelijk om kosten en effectiviteit. Dit is waarom etiketten en stickers maken zo handig is; met stickers drukken kom je overal voor en houd je de kosten beperkt! Vind nieuwe manieren om jouw business model te verbeteren en sterke acquisitie te behouden. Je kunt stickers laten maken voor naamsbekendheid die er niet uitziet als reclame. Iemand die jouw sticker plakt is een teken van waardering en goedkeuring van het merk. Ga je stickers laten maken, dan heb je de mogelijkheid om iets unieks voor jouw merk te creëren – in veel verschillende soorten, maten en varianten. Simpel en doeltreffende marketing waarmee je doelgericht kunt adverteren.

 

VISITEKAARTJES

In het bedrijfsleven is een goede indruk maken belangrijk, zeker als je een blijvende indruk wilt achterlaten. Zelfs in een wereld waar steeds meer online gebeurt, zoals het bijhouden van de agenda, zullen exclusieve visitekaartjes altijd een meerwaarde bieden. Met een grote variatie in materialen, afwerkingen en diktes is er genoeg te kiezen in ons assortiment. Wij helpen je graag met de keuze voor het best passende visitekaartje.

 

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Drukwerk!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...