Etsfolie

Etsfolie is een gematteerde raamfolie. Het is heel subtiel aanwezig en geeft een chique uitstraling aan jouw kantoor. Etsfolie is licht-doorlatend ontwikkeld, en met een oog op privacy. DSW Reclame verzorgt het ontwerp en de montage of levering. Etsfolies worden steeds vaker ingezet door kantoren. Toch maken ook veel particulieren gebruik van etsfolie. Denk bijvoorbeeld aan de voordeur of het raam.

etsfolie kantoor

Ontdek de mogelijkheden van etsfolies

Deze subtiele raamfolie kent meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld licht doorlatend. Hierdoor kun je het natuurlijke licht in het kantoor goed waarborgen. Ook zorg je voor meer privacy vanaf buiten. Hierdoor rak je minder snel afgeleid wanneer jij hard aan het werk bent. Veel bedrijven schaffen tegenwoordig etsfolie aan. Toch zie je ook dat steeds meer scholen en particulieren etsfolie gebruiken op hun ramen en deuren.

Je kunt zelfs je eigen logo laten printen met de folie. Op deze manier behoudt je de huisstijl, creëer je meer privacy in en rondom je pand, en waarborg je het natuurlijk licht. De etsfolie is eenvoudig te monteren en veelzijdig te gebruiken. Meer voordelen van etsfolie? Lees hieronder verder.

 

Geen pottenkijkers meer met etsfolie

Wil je etsfolie voor jouw bedrijf of huis gebruiken met logo of specifieke tekst? Bij DSW Reclame zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor diverse kleuren en is alles op maat te maken. Hebben wij jouw interesse al kunnen wekken? Kom gerust eens bij ons langs voor een gesprek. De koffie staat klaar! Je kunt natuurlijk ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk onze Etsfolie projecten

Professionele uitstraling
Creëert privacy
Elegante touch
Privacy
Elk design mogelijk
Snel nieuwe uitstraling
Creëren van privacy
Verminderde lichtschittering
Luxe uitstraling
PRIVACY

Door het gebruik van etsfolie is het mogelijk om op elke gewenste plek privacy te creëren. We monteren deze veelzijdige folie op deuren en ramen waardoor het zicht wordt belemmerd en men niet langer naar binnen kan kijken. Wel zo handig in kantoorruimtes, klaslokalen of in je woning. Het geeft tevens een chique uitstraling aan het gebouw!

 

EENVOUDIG

De montage van etsfolie brengt vrijwel geen overlast met zich mee. Er is namelijk geen lawaai of stofproductie. Wij maken de ramen schoon voor we de raamfolie monteren en zorgen dat je met prachtig bedekte ramen achter blijft. Ook heeft de folie geen speciaal onderhoud nodig. Twee vliegen in een klap. 

VEELZIJDIGHEID

Het grote voordeel van etsfolie is de mogelijkheid om de raamfolie op elk type en elke vorm raam aan te brengen. Ronde of hoekige ramen, glazen koepels of dakramen zijn geen uitzondering voor deze raamfolie. Het materiaal wordt namelijk vooraf op maat gesneden. Ook is het uitstekend geschikt om ramen of deuren te voorzien van een logo, specifieke tekst of een full color bedrukking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

LICHT DOORLATEND

Etsfolie is een gematteerde raamfolie die subtiel aanwezig is. Het geeft een zandstraaleffect om het zicht te belemmeren, maar is wel licht doorlatend. Op deze manier kun je het natuurlijke licht waarborgen en jouw productiviteit verhogen!

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Etsfolie!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...