ETSFOLIE

Etsfolie is een gematteerde raamfolie die subtiel aanwezig is, maar zorgt voor privacy in een kantoor of woonhuis. Vanuit DSW Reclame verzorgen wij de volledige montage, maar de Etsfolie is ook per strekkende meter te bestellen.

 

Etsfolie is voor elk ontwerp mogelijk

Etsfolie is een raamfolie die subtiel aanwezig is, maar zorgt voor privacy in diverse opstellingen. Zo kan het gebruikt worden voor meer privacy in huis, maar ook om leslokalen en arbeidsruimtes optisch te scheiden. Het is mogelijk om Estfolie te plaatsen om het gehele oppervlak zoals een raam of deur te bedekken, maar kan ook gebruikt worden om een logo of specifieke tekst te plaatsen. Estfolie is eenvoudig en veelzijdig te gebruiken. Lees hieronder meer over de voordelen van Estfolie.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Vier voordelen van Etsfolie:

Privacy

Door Estfolie is het mogelijk om op elke gewenste plek privacy te creëren. Het folie kun je plakken op deuren of ramen waardoor het zicht wordt belemmerd en men niet langer naar binnen kunnen kijken. Wel zo handig in kantoorruimtes, klaslokalen of in je woning.

Eenvoudig

Wij zorgen er voor dat je tijdens de montage geen overlast hebt. Wij moeten alleen bij de ramen kunnen. Je hebt geen last van lawaai of stof, wij maken de ramen schoon voor we monteren en zorgen dat je met prachtig bedekte ramen achter blijft. Ook heeft de raamfolie geen speciaal onderhoud nodig. 

Veelzijdigheid

Het grote voordeel van Etsfolie is de mogelijkheid om de raamfolie op elk type en elke vorm raam aan te brengen. Ronde of hoekige ramen, glazen koepels of dakramen zijn geen uitzondering voor Etsfolie, want het materiaal wordt op maat gesneden. Ook is het mogelijk om Etsfolie te gebruiken om ramen of deuren te voorzien van een logo, specifieke tekst of een full color bedrukking.

Licht doorlatend

Etsfolie is een gematteerde raamfolie die subtiel aanwezig is. Het geeft een zandstraaleffect om het zicht te belemmeren, maar is wel licht doorlatend.

Geen doorkijk met Etsfolie

Wil je Estfolie voor jouw bedrijf of huis gebruiken met logo of specifieke tekst? Bij DSW Reclame zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor diverse kleuren en is alles op maat te maken. Geïnteresseerd geworden in Estfolie en de mogelijkheden hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?