FREESTEKSTEN

Er is een enorm scala aan mogelijkheden voor wat betreft belettering en (on)verlichte gevelreclames. Dat kan variëren van een klein naambordje tot een grote opvallende geveltekst. Heb jij wel eens gedacht over de mogelijkheden van Freesteksten? Wij informeren je graag!

 

Kies voor extra dimensie in je reclame uiting

Wanneer je geen lichtreclame op of in je bedrijf of winkel wilt, dan kun je ook kiezen voor freesteksten. Freesteksten zijn in verschillende materialen uit te voeren. Vaak zijn het losse letters die of rechtstreeks verlijmd worden, door middel van afstandhouders geplaatst worden of bijvoorbeeld op een koker gemonteerd worden op de achtergrond. Het geeft een extra demensie als er in verschillende lagen gewerkt wordt. Tegenwoordig zie je ook een meer luxe vorm van freesteksten, namelijk op basis van RVS of Dibond. 

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Wat zijn Freesteksten?

Freesteksten en logo’s zijn er in alle soorten, maten en diverse materialen te verkrijgen. De montage van deze letters en logo’s kan met verschillende afstandhouders gemonteerd worden, wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Ook verlichte freesletters behoren tot de mogelijkheden. 

Wij leveren en monteren freesteksten uit diverse materialen, bijvoorbeeld acrylaat, geschuimd PVC, Dibond, plexiglas, karton, aluminium en RVS.

Freesteksten worden vaak buiten op gevels gemonteerd maar zie je ook steeds vaker bij interieurprojecten. Om er ’s avonds extra nadruk op te leggen kan het eventueel aangelicht worden door spots of een lichtkoof.

Wil jij Freesteksten inzetten als reclame uiting?

Bij DSW Reclame helpen we je graag met het maken van de juiste keuze als het gaat om freesteksten en logo’s. Wij zorgen dat we jou actief betrekken bij het ontwerp proces. Heb je zelf al een idee over het ontwerp? Helemaal super! Dan kunnen we hem samen doorspreken en de puntjes op de i zetten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?