Freesteksten

Er is een enorm scala aan mogelijkheden wat betreft gevelreclames. Deze worden vaak gemaakt door middel van freesteksten. Een freestekst geeft een extra dimensie aan jouw bedrijf. Zowel binnen als buiten. Een gevelreclame door middel van freesteksten heeft een groot bereik en is erg duurzaam. Op deze manier kun je op een flitsende manier aan je klanten laten zien dat ze aan het juiste adres zijn. DSW Reclame is dé specialist in het ontwerpen en monteren van freesteksten op jouw bedrijf of winkel!

Frees een extra dimensie

Wanneer je liever geen lichtreclame wilt gebruiken, kun je uitwijken naar een goed alternatief: freesteksten. Deze vorm van reclame-uiting is namelijk uitvoerbaar in allerlei verschillende materialen. Het geeft een extra dimensie aan de uitstraling van jouw bedrijf. Freesteksten zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt zowel teksten als jouw eigen logo bij ons laten frezen. Freesteksten zijn losse vormen en letters die, door middel van afstandshouders, nauwkeurig worden gemonteerd. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jouw pand een extra dimensie te geven.

 

Wat zijn freesteksten?

Freesteksten en logo’s zijn er in alle soorten, maten en in diverse materialen verkrijgbaar. De montage van deze letters en logo’s kan met verschillende afstandshouders gemonteerd worden. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Ook verlichte freesletters behoren tot de mogelijkheden. 

Wij leveren en monteren diverse materialen. Bijvoorbeeld acrylaat, geschuimd PVC, Dibond, plexiglas, karton, aluminium en RVS.

Freeslogo’s en teksten worden vaak buiten op gevels gemonteerd, maar je ziet ze ook steeds vaker bij interieurprojecten. Om er ’s avonds extra nadruk op te leggen kan het eventueel aangelicht worden door spots of een lichtkoof. Op deze manier kun je de uitstraling van jouw bedrijf optimaliseren.

Bekijk onze Freesteksten projecten

Muur saai verander het!
perfecte montage
opvallend he!
Opvallende uitstraling
Strakke lijnen
Krachtig marketingmiddel
Strak en modern
Hoogwaardige uitstraling
Positieve merkervaring
Opvallend en professioneel
Ontwerp op maat
Duurzaam
Een frisse uitstraling voor jouw bedrijfspand?

Bij DSW Reclame helpen we je graag met het maken van de juiste keuze als het gaat om freesteksten en logo’s. Wij zorgen dat we jou actief betrekken bij het ontwerp proces. Heb je zelf al een idee over het ontwerp? Helemaal super! Dan kunnen we hem samen doorspreken en de puntjes op de i zetten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Freesteksten!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...