FREESTEKSTEN

Er is een enorm scala aan mogelijkheden wat betreft gevelreclames. Deze worden vaak gemaakt door middel van freesteksten. Een freestekst geeft een extra dimensie aan jouw bedrijf. Zowel binnen als buiten. Een gevelreclame door middel van freesteksten heeft een groot bereik en is erg duurzaam. Op deze manier kun je op een flitsende manier aan je klanten laten zien dat ze aan het juiste adres zijn. DSW Reclame is dé specialist in het ontwerpen en monteren van freesteksten op jouw bedrijf of winkel!

frees een extra dimensie

Wanneer je liever geen lichtreclame wilt gebruiken, kun je uitwijken naar een goed alternatief: freesteksten. Deze vorm van reclame-uiting is namelijk uitvoerbaar in allerlei verschillende materialen. Het geeft een extra dimensie aan de uitstraling van jouw bedrijf. Freesteksten zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt zowel teksten als jouw eigen logo bij ons laten frezen. Freesteksten zijn losse vormen en letters die, door middel van afstandshouders, nauwkeurig worden gemonteerd. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jouw pand een extra dimensie te geven.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Wat zijn Freesteksten?

  Freesteksten en logo’s zijn er in alle soorten, maten en in diverse materialen verkrijgbaar. De montage van deze letters en logo’s kan met verschillende afstandshouders gemonteerd worden. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Ook verlichte freesletters behoren tot de mogelijkheden. 

  Wij leveren en monteren diverse materialen. Bijvoorbeeld acrylaat, geschuimd PVC, Dibond, plexiglas, karton, aluminium en RVS.

  Freeslogo’s en teksten worden vaak buiten op gevels gemonteerd, maar je ziet ze ook steeds vaker bij interieurprojecten. Om er ’s avonds extra nadruk op te leggen kan het eventueel aangelicht worden door spots of een lichtkoof. Op deze manier kun je de uitstraling van jouw bedrijf optimaliseren.

  Een frisse uitstraling voor jouw bedrijfspand?

  Bij DSW Reclame helpen we je graag met het maken van de juiste keuze als het gaat om freesteksten en logo’s. Wij zorgen dat we jou actief betrekken bij het ontwerp proces. Heb je zelf al een idee over het ontwerp? Helemaal super! Dan kunnen we hem samen doorspreken en de puntjes op de i zetten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?