Interieurfolies

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe en moderne look voor jouw interieur in je woning of bedrijf? Of is het interieur van jouw boot, caravan of keuken toe aan een nieuw jasje? Je wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog vanwege het kostenplaatje. Interieurfolies zijn de oplossing voor een kostenbesparing tijdens je renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van objecten. Wij kunnen op deze wijze vakkundig het interieur op niet alleen een bijzondere manier nieuw leven inblazen, maar het scheelt ook in de kosten.

di noc 3M interieurfolies

Folie is het nieuwe schilderen

Na een aantal jaren beginnen de oorspronkelijk witte wanden langzaam te ‘vergelen’, de meubels worden steeds ‘kaler’ en de deuren zitten vol strepen en vlekken. Tijd voor een opfrisbeurt! Maar schilderen is niet altijd de meest ideale oplossing; het kost veen tijd, geeft een hoop rommel en soms wil je ook gewoon een nieuw design in plaats van een likje verf. Wij bieden je een passend alternatief: 3M Di-NOC interieurfolies waarmee je in een keer verzekerd bent van een hoogwaardige uitstraling zonder de nadelen van schilderen.

De keuken in een stoere RVS look of geef de praktijk een smaakvolle, eigentijdse, warme uitstraling d.m.v. een prachtige houtnerf op de deuren of wanden. Of geef de hal een luxe uitstraling met bijvoorbeeld een chique marmerbekleding. DSW Reclame geeft op deze manier je huidige interieur (muren, kasten, boekenplanken, bureaus etc.) heel snel een trendy, moderne uitstraling!

 

Waarom vervangen als je kunt wrappen?

Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van objecten. Wij kunnen op deze wijze vakkundig het interieur op niet alleen een bijzondere manier nieuw leven inblazen, maar het scheelt ook in de kosten.

 

Geef meubels een tweede leven!

Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden en denken mee bij het keuzeproces. Wij houden altijd rekening met specifieke wensen en het kostenplaatje. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze Interieurfolies projecten

Verberg je airco
zie jij de airco?
wie niet weg is is gezien!
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering
Betaalbaar
Nieuwe look
Renovatie
HONDERDEN DESIGNS

3M DI-NOC interieurfolie bied je een breed scala van honderden zelfklevende folie designs. De mogelijkheden in de keuze voor het gewenste design zijn onbeperkt: van natuursteen look tot warme houtnerf en van glanzend aluminium tot fluoriserende kleuren.

 

OVERAL OP TOEPASBAAR

De interieurfolie kunnen wij op bijna alles plaatsen, denk hierbij aan: muren, borden, meubels, deuren, keukens of bureau’s.

DUURZAME KWALITEIT

De interieurfolies zijn brandwerend, bestand tegen vocht en is gemaakt van duurzame kwaliteit. Naast een duurzame kwaliteit en hoogwaardige uitstraling is het gebruik van deze folies ook nog eens bevorderend voor de hygiëne en werksfeer.

 

ONBEPERKTE CREATIVITEIT

De 3M DI-NOC interieurfolie is een uniek en innovatief product wat zorgt voor onbeperkte creativiteit voor een moderne en luxe uitstraling.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Interieurfolies!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...