INTERIEURFOLIES

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe en moderne look voor jouw interieur in je woning of bedrijf? Of is het interieur van jouw boot, caravan of keuken toe aan een nieuw jasje? Je wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog vanwege het kostenplaatje. Interieurfolies zijn de oplossing voor een kostenbesparing tijdens je renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van objecten. Wij kunnen op deze wijze vakkundig het interieur op niet alleen een bijzondere manier nieuw leven inblazen, maar het scheelt ook in de kosten.

 

Folie is het nieuwe schilderen

Na een aantal jaren beginnen de oorspronkelijk witte wanden langzaam te ‘vergelen’, de meubels worden steeds ‘kaler’ en de deuren zitten vol strepen en vlekken. Tijd voor een opfrisbeurt! Maar schilderen is niet altijd de meest ideale oplossing; het kost veen tijd, geeft een hoop rommel en soms wil je ook gewoon een nieuw design in plaats van een likje verf. Wij bieden je een passend alternatief: 3M Di-NOC interieurfolies waarmee je in een keer verzekerd bent van een hoogwaardige uitstraling zonder de nadelen van schilderen.

De keuken in een stoere RVS look of geef de praktijk een smaakvolle, eigentijdse, warme uitstraling d.m.v. een prachtige houtnerf op de deuren of wanden. Of geef de hal een luxe uitstraling met bijvoorbeeld een chique marmerbekleding. DSW Reclame geeft op deze manier je huidige interieur (muren, kasten, boekenplanken, bureaus etc.) heel snel een trendy, moderne uitstraling!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Bel 0182 - 611 976

  Waarom vervangen als je het kunt wrappen?

  Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van objecten. Wij kunnen op deze wijze vakkundig het interieur op niet alleen een bijzondere manier nieuw leven inblazen, maar het scheelt ook in de kosten. Diverse voordelen van interieurfolies:

  Honderden designs

  3M DI-NOC interieurfolie bied je een breed scala van honderden zelfklevende folie designs. De mogelijkheden in de keuze voor het gewenste design zijn onbeperkt: van natuursteen look tot warme houtnerf en van glanzend aluminium tot fluoriserende kleuren.

  Overal op toepasbaar

  De interieurfolie kunnen wij op bijna alles plaatsen, denk hierbij aan: muren, borden, meubels, deuren, keukens of bureau’s.

  Duurzame kwaliteit

  De interieurfolies zijn brandwerend, bestand tegen vocht en is gemaakt van duurzame kwaliteit. Naast een duurzame kwaliteit en hoogwaardige uitstraling is het gebruik van deze folies ook nog eens bevorderend voor de hygiëne en werksfeer.

  Onbeperkte creativiteit

  De 3M DI-NOC interieurfolie is een uniek en innovatief product wat zorgt voor onbeperkte creativiteit voor een moderne en luxe uitstraling.

  Benieuwd naar onze projecten?

  Geef meubels een 2e leven

  Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden en denken mee bij het keuzeproces. Wij houden altijd rekening met specifieke wensen en het kostenplaatje. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Bel 0182 - 611 976