LED GEVELRECLAME

Wil jij niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds opvallen? Dan is LED Gevelreclame dé oplossing voor jouw bedrijf. LED Gevelreclame is een ware eyecatcher. Niemand zal jouw bedrijfspand meer voorbij lopen zonder jouw logo te zien. Het is dus niet alleen heel mooi, maar vooral ook heel praktisch. Je kunt de LED reclame zowel buiten als binnen door ons laten monteren. We make you visible!

 

24 uur per dag een
indrukwekkend visitekaartje

Het is natuurlijk zonde om jouw kantoor- of winkelpand niet te voorzien van een mooie gevelreclame. Het is tenslotte je visitekaartje. Met de juiste gevelreclame stimuleer je niet alleen de vindbaarheid van je bedrijf, je vergroot ook het contact met potentiële klanten. Gevelreclame met LED verlichting is erg opvallend en zorgt ook ‘s avonds voor de perfecte exposure.

Vroeger werd lichtreclame vooral uitgevoerd door middel van neon. Tegenwoordig is dat wel anders. Door de modernste technieken wordt lichtreclame steeds voordelig voor jouw bedrijf. LED verlichting heeft een enorm laag stroomverbruik. Dit resulteert dan natuurlijk ook weer in een lager kostenplaatje.

Bij DSW staan wij garant voor reclame waar men niet omheen kan. De juiste uitstraling die past bij jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee om de juiste gevelreclame te monteren op jouw pand. Zo ben je voortaan goed te vinden voor zowel bestaande als potentiële klanten. We make you visible!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  opvallen met led gevelreclame

  LED verlichting is niet meer weg te denken als lichtbron. Het is duurzaam, betrouwbaar en veilig. Door de modernste technieken is LED inmiddels ontwikkeld tot een zeer sterke lichtbron waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Wij bieden een ruim en uiteenlopend assortiment licht reclame aan met als doel om jouw onderneming meer op te laten vallen.

  LED verlichte doosletters

  Met verlichte doosletters is de naam van je bedrijf te lezen vanaf grote afstand en hoogte. Onze monteurs installeren de gevelreclame voor jou. Doosletters kunnen op allerlei manieren worden verlicht. Op een elegante manier, met een smalle rand aan de zijkant of opvallend met lichtuitstraling aan alle kanten. Maar het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor doosletters zonder verlichting. Door het hoge contrast met de achtergrond zijn de letters zeer goed leesbaar en is de impact en uitstraling groot. Wij kunnen doosletters zowel afzonderlijk als op een letterframe plaatsen.

  Lichtbakken

  Met een lichtbak aan de gevel is je bedrijf zowel overdag als ’s avonds goed herkenbaar. Zowel in afmetingen, als in kleuren en materialen zijn de mogelijkheden legio. De lichtbak kan vlak tegen de gevel geplaatst worden, maar ook afstaand, zodat deze van grote afstand nog beter zichtbaar is.

  de juiste exposure voor jouw bedrijf

  Om je onderneming een representatieve en professionele uitstraling te geven, is gevelreclame van groot belang. Want of het nu een kantoor of winkel betreft, je pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. Je kunt op een duurzame manier 24 uur per dag reclame maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van LED Gevelreclame voor jouw pand? Kom gerust eens een bakkie koffie drinken of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?