LED GEVELRECLAME

Om echt op te vallen met reclame op, aan of bij je bedrijfspand, is er nu een perfecte oplossing die de afgelopen jaren steeds betaalbaarder is geworden: LED gevelreclame. Niemand zal je pand zomaar voorbijgaan zonder een blik te werpen op deze eyecatcher. 

 

24 uur per dag een
indrukwekkend visitekaartje

Als je een kantoor- of winkelpand hebt, dan is het zonde om deze niet te voorzien van een mooie gevelreclame. Met reclame op de gevel vergroot je niet alleen de vindbaarheid van je bedrijf, je zorgt er ook voor dat mensen die je bedrijf nog niet kennen, je weten te vinden. Gevelreclame in LED verlichting is extra opvallend en zorgt ook ’s avonds voor een goede zichtbaarheid van je bedrijf. Vroeger werd lichtreclame vooral in neon uitgevoerd. Tegenwoordig is dat veranderd en wordt hier eigenlijk alleen nog LED-techniek ingezet. LED gevelreclame brengt een mooi voordeel met zich mee: een laag stroomverbruik. Wij denken graag met je mee over de beste vorm van reclame voor jouw bedrijf. 

Wij zorgen voor LED reclame waar mensen niet omheen kunnen. Zo weet je zeker dat mensen je bedrijf kunnen vinden, of dat ze er kennis mee maken als ze langs je bedrijf komen. Gevelreclame is de perfecte manier om mensen te attenderen op het bestaan van je bedrijf.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Kies ervoor om op te vallen

LED is niet meer weg te denken als lichtbron. Het is duurzaam, betrouwbaar, zuinig en veilig. LED is inmiddels van het bekende indicatielampje op de televisie, ontwikkeld naar een zeer sterke lichtbron waarmee heel veel mogelijk is. Wij bieden een ruim uiteenlopend assortiment licht reclame aan met als doel om jouw onderneming meer op te laten vallen.

LED verlichte doosletters

Met verlichte doosletters is de naam van je bedrijf te lezen vanaf grote afstand en hoogte. Onze monteurs installeren de gevelreclame voor jou. Doosletters kunnen op allerlei manieren worden verlicht. Op een elegante manier, met een smalle rand aan de zijkant of opvallend met lichtuitstraling aan alle kanten. Maar het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor doosletters zonder verlichting. Door het hoge contrast met de achtergrond zijn de letters zeer goed leesbaar en is de impact en uitstraling groot. Wij kunnen doosletters zowel afzonderlijk als op een letterframe plaatsen.

Lichtbakken

Met een lichtbak aan de gevel is je bedrijf zowel overdag als ’s avonds goed herkenbaar. Zowel in afmetingen, als in kleuren en materialen zijn de mogelijkheden legio. De lichtbak kan vlak tegen de gevel geplaatst worden, maar ook afstaand, zodat deze van grote afstand goed zichtbaar is.

Jouw pand opvallend in beeld

Om je onderneming een representatieve en professionele uitstraling te geven, is gevelreclame van groot belang. Want of het nu een kantoor of winkel betreft, je pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. Met gevelreclame kun je tegen een relatief kleine investering 24 uur per dag reclame maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor LED Gevelreclame voor jouw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?