Ga terug
Nieuw: 3M 2080 High Gloss wrapfolie
3m 2080 high gloss


De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele uitstraling voor diverse toepassingen.

De 3M 2080 High Gloss wrapfolie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van professionals. Het is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een gladde en naadloze look op verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om auto’s, vrachtwagens, boten of interieurdecoratie, deze folie voegt een extreem stralende glans toe aan elk project.

Duurzaamheid

Wat deze wrapfolie echt onderscheidt, is de uitstekende duurzaamheid. De 3M 2080 High Gloss wrapfolie is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, UV-straling en zelfs lichte krassen. Dit zorgt ervoor dat de kleur en glans behouden blijven, zelfs na langdurig gebruik.

Een ander voordeel van deze nieuwe folie is het gebruiksgemak bij het aanbrengen en verwijderen. Met de geavanceerde Controltac™-lijmtechnologie kan de folie eenvoudig worden herpositioneerd tijdens het aanbrengen, wat zorgt voor een perfect resultaat zonder luchtbellen of rimpels. Bovendien laat de folie bij verwijdering geen lijmresten achter, waardoor het proces moeiteloos verloopt.

Kleuren

3M trapt af met de kleuren HG12 High Gloss Black, HG13 High Gloss Hotrod Red, HG77 High Gloss Sky Blue, HG31 High Gloss Storm Gray.

Veelzijdigheid

Of het nu gaat om een volledige voertuigwrap, accenten of personalisatie, de 3M 2080 High Gloss wrapfolie biedt een brede reeks mogelijkheden. Met een uitgebreid kleurenpalet kunnen zowel subtiele als gedurfde ontwerpen gerealiseerd worden, die aansluiten bij elke stijl en visie.

Kortom, de nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige wrapfolies. Met zijn glanzende afwerking, duurzaamheid en gebruiksgemak opent deze folie de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden op gebied van carwrapping.

Kom in contact met ons

In dit artikel

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Meer lezen?

Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
In de wereld van reclame en branding is het essentieel om op te vallen en indruk te maken. Een effectieve manier om dit te bereiken is door het wrappen van voertuigen, met name...
DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...