ONTWERP

Bij DSW Reclame zit ontwerpen in ons DNA. Wij geloven in krachtige ontwerpen en heldere communicatie. Uitingen die opvallen, enthousiasmeren, inspireren en overtuigen. We luisteren graag naar je, stellen vragen en verdiepen. Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we jouw wens naar een perfect passend ontwerp. Wij kunnen elke denkbare reclame-uiting ontwerpen, zoals huisstijlen, logo’s, voertuigbelettering, vrachtwagenreclame, brochures.. en ga zo maar door.

 

Wat we doen

Wij zijn zowel op de zakelijke markt als de consument gerichte markt actief en werken met passie en flair aan het juiste, passende communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Een ontwerp maken doe je samen. In overleg met jou bepalen we de wensen. Maar communicatie gaat verder, het is ook belangrijk om je collega’s te laten weten welke huisstijl ze moeten volgen. Daarom zorgen we voor een herkenbare stijl die door iedereen kan worden toegepast. Zo past je huisstijl altijd bij jou en jouw bedrijf.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Wij ontwerpen álles

  Logo

  Een logo vertelt wie je bent, wat je doet en wat je wilt uitstralen. Natuurlijk wil je een goede, eerste indruk maken. Een sterk ontwerp van het logo is de beste basis voor een krachtige uitstraling van je onderneming of organisatie. Wek vertrouwen bij klanten en partners met een professioneel ontwerp.

  Voertuigbelettering

  Of het nu gaat om een enkele auto of een uitgebreid wagenpark, voor het beletteren of wrappen van voertuigen kun je bij ons terecht. We ontwerpen, produceren en beplakken jouw voertuig in de look die je wilt, van belettering tot een complete carwrap, in full colour of een afbeelding. Met de beste folies ben je altijd verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

  Huisstijl

  Wij ontwikkelen een huisstijl waarbij jij je thuis voelt. Een sterke huisstijl is een beleving die wordt doorgevoerd in alle huisstijldragers van de organisatie. Herkenbaarheid is het primaire doel van een professionele huisstijl. Zowel on- als offline word je herkend met een consistentie in je huisstijl.

  Vrachtwagenreclame

  Breng je bedrijf en boodschap gemakkelijk onder de aandacht bij miljoenen automobilisten met vrachtwagenreclame. Door de mobiliteit van een vrachtwagen creëer je een maximaal, nationaal bereik. Vrachtwagenreclame is zeer kostenefficiënt en heeft een enorme impact vanwege het grote formaat. Uiteraard is het mogelijk om reclame op allerlei soorten voertuigen aan te brengen.

  Benieuwd naar onze projecten?

  Ideeën omzetten naar een ontwerp?

  Bij communicatie, of dat nou online of of op briefpapier, is een eigen stem en een eigen gezicht heel belangrijk. Wij weten hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn. Leg ons jouw uitdaging voor, wij luisteren graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?