PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection Films zijn transparante en zelfherstellende steenslagfolies. Het is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf, zoals bijvoorbeeld steenslag of krassen. Door de steenslagfolie blijft het lakoppervlak zo goed als nieuw. Zelfs na jaren intensief gebruik! PPF is een enorm duurzame manier om jouw auto te beschermen!

 

bodyfence x is revolutionair

Bij DSW Reclame gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit steenslagfolie. Met onze ‘Paint Protection Films’ van Bodyfence hoef je nooit meer bang te zijn voor vervelende beschadigingen aan de lak. De folie die wij aanbrengen is een transparante en bijna onzichtbare laag die bescherming biedt tegen steenslag, zonverkleuring en krasschade.

Wij maken gebruik van de modernste paint protection films. Dit betekent dat wij uitsluitend werken met BODYFENCE X. Deze revolutionaire folie is alles dat jouw auto nodig heeft! Krassen in uw BODYFENCE X folie trekken binnen een paar minuten vanzelf weer weg. Op deze manier blijft jouw originele laklaag beschermt tegen krassen en steenslag, en wordt kleurverandering door uv-licht tegengegaan!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Transparante en zelfherstellende beschermfolie

  Paint Protection Film houdt de lak onweerstaanbaar mooi. De heldere of gekleurde folie is transparant en onzichtbaar, beschermt de lak en geeft deze extra glans. Onze Bodyfence steenslagfolie wordt niet alleen gebruikt om auto’s, sportwagens en limousines nog meer uitstraling te geven. Het doet hetzelfde voor motoren, vrachtauto’s, boten en vliegtuigen. De folie beschermt de lak tegen beschadigingen van buitenaf zoals steenslag, uitwerpselen van vogels, krassen, insecten, boomhars, deukjes, verkleuring, vuil en vloeistoffen. 

  Het mooiste is natuurlijk als je auto volledig beschermt is met Paint Protection Film. Dan lijkt het na jaren nog steeds of je auto zo uit de showroom komt. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de onderdelen te beschermen die het meest te lijden hebben. Bijvoorbeeld de voorbumper of de motorkap tegen steenslag. De buitenspiegels tegen krassen van de haag. Het dak tegen uitwerpselen van vogels en boomhars. De achterbumpers tegen krassen van de bagage. Of de zijschermen, deuren en handgrepen tegen kleine schades bij het parkeren en krassen van sleutels. 

  bodyfence x voor jouw auto?

  BODYFENCE X is alles wat jouw auto wilt! Een revolutionaire, transparante, onzichtbare en zelfherstellende beschermfolie. DSW Reclame beschermt jouw auto tegen beschadigingen van buitenaf. Steenslag, krassen en zonverkleuring. Kies je voor een volledige beschermlaag rondom de auto, of slechts een uitgelicht stuk? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Rijdt dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie koffie! Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen zodat wij je kunnen helpen met het maken van de perfecte keuze.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?