PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection Film is een transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. Het is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf, zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de steenslagfolie blijft het lakoppervlak als nieuw zelfs na jaren intensief gebruik en helpt voorkomen dat het nodig is om het lakoppervlak opnieuw te spuiten. 

 

Kies voor de beste lakbescherming

Met onze ‘Paint Protection Films’ van Bodyfence hoef je niet meer bang te zijn voor vervelende invloeden van buitenaf die je lak kunnen aantasten of beschadigen. De folie die wordt aangebracht is een transparante en bijna onzichtbare folie die bescherming bied tegen onder andere UV, steenslag en krasschade. Door je lak te beschermen met een van de A-merk folies uit ons assortiment houd je je auto zo goed als nieuw. Doordat het materiaal voornamelijk uit pvc bestaat, heeft het geheugen. Hierdoor is de folie in staat om bij een warme temperatuur, bijvoorbeeld in de zon, lichte krasjes te doen laten verdwijnen, zogenaamd het ‘selfhealing’ effect.

De speciale samenstelling van de folie maakt dat deze zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of markeringen verdwijnen in enkele minuten. Dit gebeurt wanneer de folie wordt verhit door bijvoorbeeld de zon of warm water. De zelfherstellende folie trekt dan als het ware weer dicht waarna een strak en nieuw oppervlak overblijft.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Transparante en zelfherstellende beschermfolie

Paint Protection Film maakt de lak onweerstaanbaar mooi. De heldere of gekleurde folie is transparant en onzichtbaar, beschermt de lak en geeft deze extra glans. Bodyfence steenslagfolie wordt niet alleen gebruikt om auto’s, sportwagens en limousines nog meer uitstraling te geven. Datzelfde geldt voor motoren, vrachtauto’s, boten en vliegtuigen. De folie beschermt de lak tegen beschadigingen van buitenaf zoals steenslag, uitwerpselen van vogels, krassen, insecten, boomhars, deukjes, verkleuring, vuil en vloeistoffen. 

Het mooiste is natuurlijk als je auto volledig beschermt is met Paint Protection Films. Dan lijkt het na jaren nog steeds of je auto zo uit de showroom komt. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de onderdelen te beschermen die het meest te lijden hebben. De voorbumper of de motorkap bijvoorbeeld tegen steenslag. De buitenspiegels tegen krassen van de haag. Het dak tegen uitwerpselen van vogels en boomhars. De achterbumpers tegen krassen van bagage en hondenpoten. Of de zijschermen, deuren en handgrepen tegen kleine schades bij het parkeren en krassen van sleutels. 

Voor welke optie ga jij?

Kies voor een transparante, onzichtbare en zelfherstellende beschermfolie. Hiermee bescherm je de auto optimaal tegen beschadigingen van buitenaf, zoals steenslag of krassen. Kies je voor een volledige beschermlaag compleet rondom de auto, of slechts een geslecteerd stuk? Hierdoor kan de prijs behoorlijk verschillen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan zodat wij je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?