Waarom DSW?

  • Ruim 15 jaar vak-ervaring
  • Gecertificeerd Bodyfence monteur
  • Betrokken team van specialisten
  • Hoogwaardige Paint Protection Film

Mogelijkheden:

  • Gehele auto
  • Motorkap
  • voorbumper
  • Zijspiegels

Steenslag voorkomen? Bodyfence X!

Logo Bodyfence X

De Bodyfence X Paint Protection Film  is een revolutionaire folie om steenslag te voorkomen. DSW Reclame zorgt ervoor dat jouw auto beschermd wordt tegen steenslag, UV-verkleuring en lichte beschadigingen. Door de modernste technieken toe te passen, kun je jouw auto beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Hebben wij jouw interesse kunnen wekken? De koffie staat klaar!

steenslagfolie voorkant auto

Je auto beschermen tegen alle gevaren van buitenaf is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Deze Paint Protection film is dé folie om steenslag te voorkomen! Onze Bodyfence X folie zorgt er voor dat jij steenslag de baas bent! Door deze steenslagfolie op de voorzijde van de auto aan te brengen, kun je de beschadigingen zo goed mogelijk voorkomen. Omdat de voorkant van jouw auto het meest wordt blootgesteld aan steenslag en andere beschadigingen, is het van uiterst belang deze goed te beschermen. Wil jij ook steenslagfolie op de voorkant van de auto? Klik dan hier!

uv-protection
.

Waar wij als mensen genieten van de zon, doet jouw auto dit zeker niet. UV-straling zorgt er namelijk voor dat de lak van jouw auto verkleurt. Onze Bodyfence X is de beste manier om deze UV-verkleuring door de zon tegen te gaan. Als je je auto door DSW Reclame in laat pakken in onze UV-werende folie, kun je je auto beschermen tegen UV-verkleuring! Doordat onze Paint Protection Film een transparante folie is, bescherm en behoud je de kleur van jouw bolide. Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend met ons in contact!

zelf-herstellend
.

Bodyfence X is een Paint Protection Film die van alle gemakken is voorzien. Door de hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van de modernste technieken, kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen voor op jouw auto. Bodyfence X is een zelfherstellende, transparante folie die jouw auto beschermt tegen krassen. Doordat de folie krasbestendig is, en hij zichzelf weer herstelt bij beschadigingen, is hij enorm duurzaam en gaat hij erg lang mee. Pakken wij jouw auto binnenkort ook in met Bodyfence X? Get in touch.