Ga terug
Carwrap BMW M4 Nardo Grey
bwm m4 moderne wrap
Carwraps op maat
Exclusieve kleur
Hoge kwaliteit folie

Bij DSW Reclame zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige carwraps die voertuigen transformeren en de verwachtingen overtreffen. Onlangs hadden we het voorrecht om een opmerkelijk project uit te voeren: een BMW M4 carwrap in het indrukwekkende Nardo Grey.

De BMW M4 kwam oorspronkelijk in het klassieke wit, maar de eigenaar wilde een unieke en opvallende uitstraling voor zijn wagen. Na overleg met onze wrapper’s en de klant, besloten we om te gaan voor de Nardo Grey carwrap, een gedurfde keuze die de sportiviteit en elegantie van de BMW M4 zou benadrukken.

Het proces begon met een zorgvuldige voorbereiding van de auto om ervoor te zorgen dat de wrap perfect zou hechten en een duurzaam resultaat zou opleveren. Vervolgens werkten onze ervaren vakmensen nauwgezet aan het aanbrengen van de wrap, waarbij de stijlen van de auto werden meegenomen in dezelfde Nardo Grey kleur. Dit zorgde voor een naadloze en uniforme look, waardoor de BMW M4 een gestroomlijnde en moderne uitstraling kreeg.

Het eindresultaat was verbluffend. De Nardo Grey carwrap gaf de BMW M4 een exclusieve en sportieve uitstraling, waardoor het voertuig opviel op de weg en bewonderende blikken trok. De keuze voor Nardo Grey was niet alleen esthetisch, maar bood ook de mogelijkheid om de auto te personaliseren en een statement te maken.

Bij DSW Reclame geloven we in het belang van maatwerk en vakmanschap. Onze expertise in carwraps stelt ons in staat om auto’s te transformeren en onze klanten een unieke rijervaring te bieden. Of het nu gaat om een volledige carwrap, deelpakketten of een specifiek ontwerp, wij staan klaar om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige carwrap voor uw voertuig, of het nu gaat om een BMW M4 of een ander model of merk, dan bent u bij DSW Reclame aan het juiste adres. Samen kunnen we uw auto omtoveren tot een unieke blikvanger op de weg!

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Transparant
Bescherming van lak
zelf hechtend
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...