Ga terug
DAF XF ontwerp voor F. Hooijmans transport
daf xf truckstyling
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking

Bij DSW Reclame zijn we enthousiast over onze samenwerking met F. Hooijmans Transport, waarbij we een DAF XF ontwerp hebben opgemaakt. Voor ons nevenbedrijf, ASW Autoschade Waddinxveen, hebben we de spuitmallen van de lijnen verzorgd.

Het ontwerp is zorgvuldig opgemaakt, rekening houdend met de unieke blauwe kleur van de truck. Deze speciale kleur kom je niet vaak tegen en vormt de basis van het design. Samen met een lichtere blauwe kleur voor de lijnen en tekst, creëren we een stijlvol geheel dat de aandacht trekt op de weg.

De grille van de DAF XF hebben we bewust zwart gelaten, wat een krachtig contrast vormt met het blauw. Dit geeft de truck een stoere en moderne uitstraling.

Het eindresultaat is verbluffend. De DAF XF van F. Hooijmans Transport is een eyecatcher op de weg en trekt veel bekijks. De combinatie van kleuren en het strakke ontwerp maken het tot een unieke verschijning.

Niet alleen is het design esthetisch aantrekkelijk, maar de truck is ook een plezier om mee te rijden. De soepele handling en het comfortabele interieur maken elke rit een genot.

Bij DSW Reclame en ASW Autoschade Waddinxveen staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Onze ervaren ontwerpers hebben met passie gewerkt aan het design, terwijl onze vakmensen de spuitmal met precisie hebben verzorgd.

Onze klanten zijn erg tevreden met het resultaat. Het DAF XF ontwerp heeft hun verwachtingen overtroffen en heeft bijgedragen aan een positieve merkervaring voor F. Hooijmans Transport.

Als u ook op zoek bent naar een op maat gemaakt design voor uw vrachtwagen of truck, neem dan contact op met DSW Reclame, samen maken we van uw droomtruck een werkelijkheid op de weg!

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking
Custom spuitwerk
Custom striping
Wat is hij dik he?
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...