Ga terug
DAF XG reclame LC Packaging
daf xg belettering lc packaging
Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!

Bij LC Packaging weten ze dat de presentatie van hun vrachtwagens niet zomaar een detail is, maar eerder een belangrijk visitekaartje op de weg. Daarom hebben ze gekozen voor een indrukwekkende reclame combinatie van spuitwerk en stickers op hun DAF XG. De montage van deze opvallende DAF XG reclame is niet alleen een visueel statement, maar ook een slimme zet voor hun bedrijf.

Ontwerp

Het proces begint met het ontwerpen van de vrachtwagenreclame en stickers. DSW Reclame heeft in eerste instantie een aantal concepten voorgesteld. Hierop werd een versie gekozen om verder uit te werken en te perfectioneren. Hierbij wordt nauwlettend gekeken naar het merk van LC Packaging en hoe dit het beste kan worden weergegeven op de DAF XG. Het ontwerp omvat niet alleen het bedrijfslogo, maar ook een verlengstuk van de LC Packaging huisstijl.

ASW Autoschade Waddinxveen in actie

Nadat het ontwerp is voltooid, wordt de vrachtwagen overgedragen aan ASW Autoschade Waddinxveen voor het cruciale spuitwerk. De kleuren worden met zorg gemengd en aangebracht, met aandacht voor zelfs de kleinste details. ASW’s vakmensen passen hun expertise toe om ervoor te zorgen dat de lak perfect op de DAF en trailer combinatie’s komt te zitten. Deze DAF XG’s moeten gaan knallen!

Het beplakken

Na het spuitwerk is het tijd voor DSW Reclame om de belettering aan te brengen. Dit is, net als het spuitwerk, een fase die geen fouten tolereert, omdat elke letter, elk logo en elk grafisch element op de juiste plaats moet komen te staan. Flinke letters op de trailer en wat bescheidener beletterwerk op de DAF XG.

Het DAF XG reclame eindresultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen DSW Reclame en ASW Autoschade Waddinxveen is netvliesstrelend. De DAF XG vrachtwagen van LC Packaging is niet langer zomaar een voertuig, maar een rijdend kunstwerk dat de aandacht weet te trekken waar hij ook gaat. De branding is consistent en professioneel, en het merk van LC Packaging straalde kracht en betrouwbaarheid uit.

Deze samenwerking tussen DSW Reclame en ASW Autoschade Waddinxveen toont aan hoe twee bedrijven met verschillende specialiteiten kunnen samenkomen om iets uitzonderlijks te creëren. Het project voor LC Packaging is een perfect voorbeeld van de kracht van teamwork, creativiteit en vakmanschap, en het bewijst dat wanneer deze elementen samenkomen, de resultaten zeer aangenaam kunnen zijn.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...