Ga terug
Gefreesd gevellogo Eekels Pompen
Gefreesd gevellogo eekels
Strak en modern
Hoogwaardige uitstraling
Positieve merkervaring

Bij DSW Reclame zijn we trots op het recente project waarbij we een gefreesd gevellogo hebben geleverd voor Eekels Pompen. Het gevellogo is op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de klant.

Eekels Pompen, een gerenommeerd pompverhuurbedrijf, had de wens om hun bedrijfspand een professionele uitstraling te geven. Ze wilden graag een opvallend en uniek gevellogo dat hun merkidentiteit weerspiegelde en de aandacht trok van voorbijgangers en klanten.

Ontwerp

Ons team van getalenteerde ontwerpers ging enthousiast aan de slag om het perfecte ontwerp te creëren. Er werd nauw samengewerkt met Eekels om ervoor te zorgen dat het gevellogo volledig voldeed aan hun verwachtingen.

Het gevellogo werd gefreesd uit hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De keuze voor gefreesde letters zorgde voor een strak en modern resultaat, wat perfect past bij de professionele uitstraling van Eekels.

Een echte blikvanger

De afmetingen en kleuren werden zorgvuldig gekozen, zodat het gevellogo goed zichtbaar is vanaf de straat. De combinatie van het strakke ontwerp en de opvallende kleuren maakt het gevellogo een echte blikvanger die de aandacht trekt.

Na de productie werd het gevellogo vakkundig geïnstalleerd door ons ervaren montageteam. Met precisie en aandacht voor detail werd het logo bevestigd aan de gevel van het pand, waardoor het naadloos in het totale ontwerp opging.

Resultaat

Het resultaat was verbluffend. Het gefreesde gevellogo heeft het pand van Eekels een geheel nieuwe uitstraling gegeven en laat een blijvende indruk achter op bezoekers en klanten. Het logo versterkt de herkenbaarheid van het merk en straalt professionaliteit en kwaliteit uit.

Eekels was zeer tevreden met het eindresultaat en waardeert de moeite die we hebben genomen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Het gevellogo is nu een trotse representatie van hun merk en draagt bij aan een positieve merkervaring voor iedereen die het pand bezoekt.

Zelf ook opvallen?

Bij DSW Reclame zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte gevellogo’s en andere vormen van visuele reclame. Ons team staat klaar om uw bedrijf te laten opvallen door hoogwaardige en opvallende reclame-uitingen die uw merkverhaal vertellen en uw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw visie tot leven te brengen!

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Muur saai verander het!
perfecte montage
opvallend he!
Opvallende uitstraling
Strakke lijnen
Krachtig marketingmiddel
Strak en modern
Hoogwaardige uitstraling
Positieve merkervaring
Opvallend en professioneel
Ontwerp op maat
Duurzaam
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...