Ga terug
Indirect verlichte doosletters bij Doeleman logistiek
led gevel
unieke uitstraling
Achterzijde verlicht
Verhoogt de herkenbaarheid

Bij Doeleman Logistiek hebben we onlangs indirect verlichte doosletters geleverd en geïnstalleerd. Deze bijzondere letters hebben verlichting aan de achterzijde, waardoor ze in het donker prachtig van de achtergrond afsteken.

Huisstijl

Het ontwerp van de indirect verlichte doosletters is zorgvuldig afgestemd op de huisstijl van Doeleman Logistiek. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de uitstraling van de letters perfect past bij het merk. Daarom hebben we nauwkeurig gewerkt om de juiste kleuren en lettertypes te gebruiken, zodat de doosletters naadloos aansluiten bij de identiteit van het bedrijf.

Indrukwekkend

De indirect verlichte doosletters zijn voorzien van heldere LED-verlichting aan de achterzijde. Dit zorgt voor een indrukwekkend en uniek effect. Het licht straalt uit langs de zijkanten van de letters, waardoor ze een subtiele en elegante gloed krijgen. Hierdoor vallen ze niet alleen overdag op, maar zijn ze vooral ’s avonds en ’s nachts een echte blikvanger.

Montage

Onze ervaren vakmensen hebben de indirect verlichte doosletters met de grootste zorg geïnstalleerd. Ze hebben ervoor gezorgd dat de letters stevig en veilig aan de gevel zijn bevestigd. Dankzij onze deskundige installatie kunnen de doosletters zonder zorgen jarenlang meegaan. De doosletters vormen een mooie aanvulling op de gevel van Doeleman Logistiek. Ze stralen professionaliteit en kwaliteit uit en dragen bij aan een positieve eerste indruk bij klanten en voorbijgangers. De verlichting geeft de gevel een moderne en stijlvolle uitstraling. Met verlichte doosletters vergroot Doeleman Logistiek haar zichtbaarheid, zelfs in het donker. Voorbijgangers kunnen het bedrijf van veraf herkennen en de letters zorgen voor een herkenbaar en vertrouwd beeld. Dit draagt bij aan het versterken van het merk en het aantrekken van nieuwe klanten.

Eindresultaat

Bij DSW Reclame hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze samenwerking met Doeleman Logistiek heeft geresulteerd in een succesvol project waar we trots op zijn. De doosletters zijn een prachtige toevoeging aan hun bedrijfspand en helpen hen om zich op een opvallende manier te presenteren aan de wereld.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Strakke installatie
Opvallende verlichting
Duurzaam
unieke uitstraling
Achterzijde verlicht
Verhoogt de herkenbaarheid
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...