Ga terug
Kia Sportage carwrap met Hexis Super Chrome Orange Satin
kia sportage hexis carwrap
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie

De eigenaar van de Kia vroeg ons om een unieke carwrap. Wij wisten direct dat deze Kia Sportage carwrap een echte uitblinker zou zijn op de weg. Bij DSW Reclame zijn we trots op onze expertise in het transformeren van voertuigen met opvallende en unieke carwraps. Onze carwrap-optie, de Hexis Super Chrome Orange Satin folie, tilt uw carwrap naar een hoger niveau.

Deze betoverende folie geeft uw auto een prachtige oranje-gouden glans die opvalt in elke omgeving. Of het nu in het zonlicht is of onder de straatverlichting ’s nachts, uw Kia Sportage zal schitteren als een heldere ster aan de hemel.

Onze getalenteerde ontwerpers en ervaren vakmensen werken nauw samen om een naadloos resultaat te leveren. Elk detail wordt met de grootste zorg en precisie aangebracht, zodat uw Kia Sportage carwrap eruitziet als een perfecte, op maat gemaakte creatie.

En laten we eerlijk zijn, met de Hexis Super Chrome Orange Satin folie zult u niet onopgemerkt blijven. Wanneer u de weg op gaat zult u de aandacht trekken, bewonderende blikken en complimenten ontvangen.

En hoewel we u graag een ritje naar de maan zouden aanbieden, kunnen we helaas uw Kia Sportage niet omtoveren tot een echt ruimteschip. Maar we beloven dat onze carwrap uw reiservaring wel naar nieuwe hoogten zal tillen!

Wacht niet langer en geef uw auto de upgrade die hij verdient met onze Hexis Super Chrome Orange Satin carwrap. Neem contact op met DSW Reclame en laat ons uw auto omtoveren tot een rijdende blikvanger.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Transparant
Bescherming van lak
zelf hechtend
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...