Ga terug
Opel Vivaro bestickering voor LKQ
lkq opel vivaro belettering
Autobelettering
Nauwe samenwerking
Creative identiteit

Bij DSW Reclame zijn we trots op de mogelijkheid om samen te werken met LKQ, een toonaangevend bedrijf in de automobielindustrie. Voor dit project kregen we de kans om de Opel Vivaro bestickering en belettering te verzorgen, en het was een waar genoegen om aan dit project te werken.

De Opel Vivaro, een robuuste en veelzijdige bestelwagen, wordt een rijdend visitekaartje voor LKQ dankzij opvallende bestickering. Als een toonaangevende speler in de wereld van onderdelen voor voertuigen, is LKQ zich er terdege van bewust dat de manier waarop hun voertuigen eruitzien, een directe weerspiegeling is van hun merkimago en professionaliteit.

Huisstijl LKQ

De bestickering van een Opel Vivaro voor LKQ begint met een heldere visie. Het logo en de bedrijfskleuren worden op doordachte wijze geïntegreerd in het ontwerp. Het doel is om de herkenbaarheid te vergroten en om potentieel klanten en partners vertrouwen in het bedrijf te geven.

Bij het aanbrengen van de bestickering komt vakmanschap om de hoek kijken. De contouren van de Vivaro worden met precisie gevolgd, en zelfs de meest complexe bochten en oppervlakken worden nauwkeurig bedekt. Het resultaat is een strakke en professionele uitstraling, waarbij geen details verloren gaan.

Aantrekkingskracht

Maar bestickering is meer dan alleen visuele aantrekkingskracht. Het is een krachtig marketinginstrument. De Opel Vivaro bestickering fungeert als een mobiel reclamebord voor LKQ, waarbij het bedrijf wordt gepromoot terwijl de bestelwagen door druk stadsverkeer rijdt of bij klanten wordt afgeleverd. De bestickering zorgt voor merkbekendheid en kan potentiële klanten aantrekken.

Bovendien biedt de bestickering van een Opel Vivaro voor LKQ ook bescherming. De hoogwaardige materialen zijn bestand tegen weersinvloeden en beschermen de lak van de bestelwagen tegen krassen en verkleuring. Hierdoor blijft de Vivaro er niet alleen goed uitzien, maar behoudt hij ook zijn waarde.

Kortom, de Opel Vivaro bestickering voor LKQ combineert stijl, branding en bescherming op een meesterlijke wijze. Het is niet alleen een upgrade voor de bestelwagen, maar ook een investering in het succes en de uitstraling van het bedrijf. Met elke kilometer die de Vivaro aflegt, blijft LKQ in de schijnwerpers als een betrouwbare naam in de auto-onderdelenindustrie. Neem contact op.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Transparant
Bescherming van lak
zelf hechtend
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...