Ga terug
Remklauwen gespoten voor onder een Mach E
remklauwen velgen spuiten
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade

Bij DSW Reclame hebben we onlangs een prachtige upgrade uitgevoerd voor een klant met een Ford Mustang Mach E. We hebben de remklauwen gespoten en de velgen een complete upgrade gegeven. Het eindresultaat heeft de klant dolgelukkig gemaakt!

Gele remklauwen

Onze klant wilde graag iets speciaals doen met zijn Ford Mustang Mach E. Hij koos voor opvallende gele remklauwen. Geel is een kleur die niet vaak wordt gezien op remklauwen, maar het geeft de auto een stoere en sportieve uitstraling. De gele remklauwen trekken meteen de aandacht en maken de auto uniek.

Velgen upgrade

Daarnaast hebben we de velgen van de Ford Mustang Mach E een complete upgrade gegeven. We hebben de velgen grondig gereinigd en opnieuw gespoten met hoogwaardige lak. Hierdoor zien de velgen er weer als nieuw uit en hebben ze een schitterende glans. De vernieuwde velgen passen perfect bij de opvallende gele remklauwen en geven de auto een stijlvolle uitstraling.

Eindresultaat

Toen we het eindresultaat aan de klant lieten zien, was hij ontzettend blij en tevreden. Hij was zeer enthousiast over de opvallende kleur van de remklauwen en de vernieuwde uitstraling van de velgen. De upgrade heeft zijn Ford Mustang Mach E echt naar een hoger niveau getild en de klant kan niet stoppen met glimlachen als hij in zijn auto rijdt.

Vakmanschap

Bij DSW Reclame staan vakmanschap en kwaliteit altijd voorop. Voor deze upgrade hebben we alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben we met veel precisie gewerkt om een perfect resultaat te bereiken. Ons ervaren team heeft vakkundig de remklauwen gespoten.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...