Ga terug
Mercedes GLC wrappen
Mercedes glc bestickering
Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail

Mercedes GLC wrappen. Deze luxe SUV arriveerde bij onze werkplaats en we wisten meteen dat dit een speciaal project zou worden.

Ons team van ervaren vakmensen begon met het zorgvuldig voorbereiden van de auto voor het wrapproces. We reinigden de oppervlakken grondig en zorgden ervoor dat er geen stofdeeltjes of onvolkomenheden waren die de wrap zouden kunnen beïnvloeden.

Khaki Green

Voor het ontwerp wilden we iets unieks en opvallends creëren dat de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelde. Samen met de klant werkten we aan een ontwerp dat de kracht en elegantie van de Mercedes GLC benadrukte. We kozen voor de kleur Khaki Green de lijnen van de auto accentueerde en deze een verfijnde uitstraling gaf.

De daadwerkelijke wrap is een zorgvuldig proces waarbij elk paneel van de auto nauwkeurig wordt ingepakt. Onze experts zorgen ervoor dat de wrap perfect aansloot op de vorm van de auto en dat er geen luchtbellen of rimpels zijn.

nadat het werk voltooid is, is het resultaat verbluffend. De Mercedes GLC straalde in zijn nieuwe look en trok bewonderende blikken op de weg. De Khaki Green wrap geeft de auto een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat deze echt opvalt.

De eigenaar van de Mercedes GLC is extatisch met het eindresultaat. De wrap had niet alleen de esthetiek van de auto getransformeerd, maar bood ook extra bescherming aan de originele lak. Bovendien kan hij zijn persoonlijke stijl nu trots tentoonstellen.

Bij DSW Reclame streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, en dit project is geen uitzondering. Het wrappen van de Mercedes GLC is een waar genoegen, en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een opvallende en stijlvolle auto. We kijken ernaar uit om nog veel meer van dergelijke opwindende projecten aan te pakken en de visies van onze klanten tot leven te brengen.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Carwraps op maat
Exclusieve kleur
Hoge kwaliteit folie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...