Ga terug
Nismo GTR Carwrap met een uniek tintje!
nismo gtr racelijn
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit

Bij DSW Reclame zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, en ons recente project met de Nismo GTR carwrap was daar geen uitzondering op. De eigenaar van deze krachtige sportwagen wilde een carwrap die zijn passie voor snelheid en stijl zou weerspiegelen, en we wisten meteen dat we iets speciaals moesten creëren.

De Nismo GTR wilde wij bij DSW reclame direct naar een hoger niveau tillen. Na overleg met de eigenaar en onze ontwerper, besloten we om een fraaie carwrap aan te brengen met als kers op de taart een rode racelijn. De racelijn creëert een dynamische look en tegelijkertijd benadrukt het de krachtige uitstraling van de Nismo GTR.

Het proces begon met een zorgvuldige voorbereiding van de auto om ervoor te zorgen dat de wrap perfect zou hechten en een duurzaam resultaat zou opleveren. Onze ervaren vakmensen werkten met precisie en vakmanschap om de licht grijze wrap aan te brengen. Het resultaat was verbluffend: een Nismo GTR met een unieke en opvallende uitstraling die de aandacht trekt op de weg.

De rode racelijn voegt niet alleen een sportief tintje toe aan de Nismo GTR carwrap, maar het symboliseert ook de passie en snelheid. Elke keer dat je achter het stuur kruipt, wordt je herinnert aan de liefde voor de snelheid en de looks van de GTR.

Bij DSW Reclame streven we altijd naar hoogwaardige carwraps die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen. Ons team van experts staat klaar om uw auto om te toveren tot een rijdende kunstwerk, dat uw persoonlijkheid en stijl perfect weergeeft.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Transparant
Bescherming van lak
zelf hechtend
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...