Ga terug
Novotel deur wrap interieurfolie luxe hout uitstraling!
Novotel interieurfolie hal
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering

Bij Novotel hebben we onlangs een opvallende upgrade uitgevoerd met behulp van interieurfolie. Deze speciale folie is gebruikt om de deuren van het hotel te voorzien van een nieuwe look en sfeer. Met deze eenvoudige maar effectieve techniek hebben we het interieur van Novotel een frisse uitstraling gegeven die past bij hun stijl en imago.

Eenvoudige Verandering, Groot Effect

Interieurfolie is een geweldige manier om snel en gemakkelijk veranderingen aan te brengen in een ruimte. Bij Novotel wilden ze graag een vernieuwde uitstraling voor hun deuren, zonder ingrijpende renovaties. Met interieurfolie konden we precies dat bereiken. Het aanbrengen van de folie is een snelle en niet-invasieve methode, waardoor de deuren niet hoeven te worden vervangen of geschilderd.

Bij het gebruik van interieurfolie is de keuze in ontwerp en stijl vrijwel onbeperkt. Voor Novotel hebben we nauw samengewerkt om het perfecte ontwerp te creëren dat aansluit bij hun branding en de gewenste sfeer. Of het nu gaat om een strakke moderne uitstraling of juist een meer klassiek en warm gevoel, interieurfolie kan worden aangepast aan elke stijl en voorkeur.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Interieurfolie is niet alleen veelzijdig en stijlvol, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is bestand tegen dagelijks gebruik en slijtage, wat belangrijk is voor drukbezochte locaties zoals hotels. Novotel kan nu rekenen op de duurzaamheid van de folie om hun deuren te beschermen en de nieuwe uitstraling langdurig te behouden.

Het resultaat bij Novotel was verbluffend. De nieuwe interieurfolie gaf de deuren een compleet nieuwe uitstraling en trok meteen de aandacht van gasten. De frisse look werd met positieve reacties ontvangen en droeg bij aan een positieve ervaring voor bezoekers. Novotel is erg blij met de keuze voor interieurfolie en de impact die het heeft gehad op hun interieur.

Eenvoudig Onderhoud

Een ander voordeel van interieurfolie is het eenvoudige onderhoud. De folie is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het er altijd fris en nieuw uitziet. Dit maakt het een praktische en kosteneffectieve keuze voor locaties zoals hotels, waar schoonmaak en onderhoud van groot belang zijn.

Bij Novotel hebben we bewezen dat interieurfolie een krachtige tool is om snel en effectief een nieuwe uitstraling te creëren. Met duurzaamheid, veelzijdigheid en stijl in één pakket, is interieurfolie een ideale keuze voor het upgraden van interieurs op een eenvoudige en impactvolle manier. Neem contact met ons op als je ook toe bent aan een nieuwe uitstraling zonder grote verbouwingen.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Verberg je airco
zie jij de airco?
wie niet weg is is gezien!
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering
Betaalbaar
Nieuwe look
Renovatie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...