Ga terug
Renault Midlum reclame van Leersum
renault midlum reclame
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?

Bij DSW Reclame hebben we onlangs een opvallende Renault Midlum reclame aangebracht. Van Leersum Dranken heeft nu ook hun Renault Midlum reclame. Het was een project waar we met veel enthousiasme aan hebben gewerkt, en we zijn trots op het prachtige resultaat.

Ontwerp

Voorafgaand aan het beletteringsproces hebben we uitgebreid met Van Leersum Dranken gesproken over het ontwerp en hun wensen. Het was belangrijk voor ons om hun visie volledig te begrijpen. Zo konden we een belettering creëren die perfect aansloot bij hun stijl.

Het uiteindelijke ontwerp met verschillende elementen die een stijlvolle uitstraling creëert. We hebben gekozen voor een combinatie van zwart en mat zwart, wat een elegant en modern gevoel geeft aan de vrachtwagen. Daarnaast hebben we delen tekst goudaccenten toegevoegd. Deze accenten komen terug in de huisstijl

Een van de opvallende kenmerken van de Renault Midlum reclame is de prachtige fullcolor print. Deze print springt echt in het oog en trekt de aandacht. De afbeelding die we hebben gebruikt, is van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat het ontwerp tot leven komt.

Belettering

Tijdens het aanbrengen van de belettering hebben onze ervaren vakmensen met uiterste precisie gewerkt. Elk detail is met zorg geplaatst, zodat het ontwerp naadloos over de Renault Midlum loopt. Hierdoor krijgt de vrachtwagen een professionele en verzorgde uitstraling.

Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De vrachtwagen van Van Leersum Dranken is nu een rijdend visitekaartje dat de aandacht trekt. Het ontwerp weerspiegelt perfect het karakter en de boodschap van het bedrijf. De klant is erg tevreden met het ontwerp.

Samenwerking

Bij DSW Reclame streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige belettering. Ook vinden wij het belanrijk dat de belettering er uit springt. Onze nauwe samenwerking met Van Leersum Dranken heeft geleid tot een succesvolle uitvoering van dit project.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...