Ga terug
Een nieuwe, oude, Scania bestickering.
jq van der meer
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje


Onlangs hebben we met trots de nieuwe Scania bestickering voor JQ van der Meer afgeleverd. In samenwerking met ons nevenbedrijf, ASW Autoschade Waddinxveen, hebben we het ontwerp en de belettering aangebracht. Deze vrachtwagen is echt speciaal, want hoewel het van binnen een moderne Scania is met een euro 6 motor, ziet het er vanaf de voorkant uit als een oude Scania.

Ontwerp

Het ontwerp van deze Scania bestickering was een unieke uitdaging waar we met veel enthousiasme aan hebben gewerkt. JQ van der Meer wilde een nostalgische uitstraling behouden aan de voorkant, terwijl het interieur en de motor up-to-date moesten zijn volgens de nieuwste standaarden. Onze getalenteerde ontwerpers hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten om het perfecte ontwerp te creëren. Het resultaat is verbluffend. Vanaf de voorkant lijkt de vrachtwagen op een oude Scania, met de iconische grille en klassieke uitstraling. Dit is te danken aan de vakkundig aangebrachte belettering en het gebruik van speciale lakken die de vintage uitstraling creëren.

Van binnen

Echter, eenmaal binnenin, wordt de chauffeur begroet met een modern interieur van een Scania, voorzien van alle comfort en technologie die je van een moderne vrachtwagen mag verwachten. De vrachtwagen is uitgerust met een krachtige en zuinige euro 6 motor, wat bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke werking. Het unieke ontwerp van deze vrachtwagen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme zet voor JQ van der Meer. Het nostalgische uiterlijk trekt veel bekijks op de weg en wekt nieuwsgierigheid op bij voorbijgangers. Het is een rijdend visitekaartje dat de aandacht trekt en de merkbekendheid vergroot.

Samenwerking

Deze samenwerking met ons nevenbedrijf ASW Autoschade Waddinxveen heeft ervoor gezorgd dat elk detail van het ontwerp en de belettering met de grootste zorg is uitgevoerd. Onze vakmensen hebben hun vaardigheden en precisie gebruikt om ervoor te zorgen dat het ontwerp naadloos overloopt en een uniforme uitstraling heeft.

JQ van der Meer is zeer tevreden met het eindresultaat. De vrachtwagen is niet alleen een bijzondere verschijning op de weg, maar ook een hoogwaardige en efficiënte transportoplossing. Het is een voorbeeld van hoe creativiteit en vakmanschap hand in hand gaan om een unieke en functionele vrachtwagen te creëren. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van JQ van der Meer en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met onze klanten.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking
Custom spuitwerk
Custom striping
Wat is hij dik he?
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...