Ga terug
Split airco wrappen
airco wrap
Verberg je airco
zie jij de airco?
wie niet weg is is gezien!

In de wereld van vandaag streven bedrijven naar manieren om hun merk en visuele identiteit overal te laten opvallen, zelfs op ogenschijnlijk alledaagse apparaten zoals een split airco wrappen. Dit is waar het concept van “wrapping” of beplakken in beeld komt. Het gewrapt maken van split airco’s is een slimme manier om deze functionele apparaten om te toveren tot merkambassadeurs en kunstwerken op zichzelf.

De kunst van split airco wrappen

Het wrappen van een airco is vergelijkbaar met het aanbrengen van speciale folie of stickers op het oppervlak van het apparaat. Deze folie kan worden bedrukt met aangepaste ontwerpen, merklogo’s of kunstwerken, en vervolgens zorgvuldig worden aangebracht op de airco.

De kracht van visuele communicatie

Of het nu gaat om een commercieel gebouw, een winkel, een restaurant of een residentiële ruimte, airconditioning is een veelvoorkomend kenmerk. In plaats van het als een functioneel maar onopvallend apparaat te beschouwen, hebben veel bedrijven besloten om airconditioningunits te gebruiken als een medium voor visuele communicatie. Hier komt de Avery MPI 1105 folie van pas. Deze folie stelt bedrijven in staat om aangepaste ontwerpen, brandingelementen, logo’s en artistieke afbeeldingen te printen en vervolgens op de airco-units aan te brengen. Het resultaat is verbluffend en effectief.

De magie van de wrap folie

Speciale wrappingmaterialen, zoals de Avery MPI 1105 in combinatie met DOL 1460 laminaat, deze worden vaak gebruikt voor dit soort projecten. Deze folie is duurzaam, UV-en krasbestendig en kan aangepaste ontwerpen nauwkeurig weergeven. Het biedt ook bescherming aan de airco tegen slijtage en weersinvloeden.

De uitvoering

Met het ontwerp in de hand begon het team van DSW Reclame aan de uitvoering. Ze gebruiken hoogwaardige wrappingmaterialen, waaronder Avery MPI 1105 folie, die duurzaamheid en een levendige afdruk garandeerd. Het is een zorgvuldig proces, waarbij elke hoek en rand perfect moet passen. Het eindresultaat zorgde voor een perfect gecamoufleerde airconditioning unit t.o.v. de achterwand.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Verberg je airco
zie jij de airco?
wie niet weg is is gezien!
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering
Betaalbaar
Nieuwe look
Renovatie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...