Ga terug
Lift wrap: Van Wit naar stijlvol Zwart
lift ontwerp
Duurzaam
Strakke uitvoering
Vakkundig

Onlangs hebben we de liften een prachtige make-over gegeven met behulp van een speciale lift wrap. De liften waren voorheen wit, maar met de mooie zwarte wrap hebben we ze een compleet nieuwe uitstraling gegeven.

Een opvallende verandering

De witte liften pasten niet helemaal bij de moderne uitstraling van het gebouw. Daarom besloten we om ze een metamorfose te geven. De keuze voor zwart was gewaagd, maar het heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen. De nieuwe zwarte liften zien er nu strak, eigentijds en chique uit. Het voegt een vleugje elegantie toe aan het interieur.

Het wrap-proces

Het aanbrengen van de wrap was een zorgvuldig proces. Ons team van ervaren vakmensen heeft met veel precisie gewerkt om ervoor te zorgen dat de wrap naadloos aansloot op de liften. Elk detail is met zorg geplaatst, zodat het resultaat perfect is. De liften zien er nu uit alsof ze van nature zwart zijn.

Voordelen van wrapping

De keuze voor een wrap had verschillende voordelen. Ten eerste was het een kosteneffectieve oplossing. In plaats van de hele lift te vervangen, konden we met een wrap de uitstraling volledig veranderen zonder het budget te overschrijden. Daarnaast is het veel sneller dan een volledige renovatie, waardoor de lift snel weer in gebruik kon worden genomen.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

De gebruikte wrap is van hoge kwaliteit en duurzaam. Het is bestand tegen dagelijkse slijtage en behoudt zijn kleur en glans langdurig. Daarnaast is het onderhoud van de gelamineerde wrap eenvoudig. Het kan gemakkelijk worden gereinigd en blijft er als nieuw uitzien met minimale inspanning.

Tevreden klanten

De resultaten hebben onze klanten aangenaam verrast. Ze zijn dolblij met de nieuwe look van de liften en hebben veel positieve reacties ontvangen van bewoners en bezoekers. De liften zijn nu een pronkstuk in het gebouw en dragen bij aan de algehele uitstraling.

Blijvend effect

De make-over van de liften is een investering die zichzelf terugverdient. Niet alleen zijn de liften nu visueel aantrekkelijk, maar ze dragen ook bij aan de waarde en aantrekkelijkheid van het gebouw. Het is een blijvende verandering die nog vele jaren plezier zal opleveren.

Bent u ook op zoek naar een snelle en kosteneffectieve manier om de uitstraling van uw liften te verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw liften kunnen transformeren met onze hoogwaardige wraps.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Verberg je airco
zie jij de airco?
wie niet weg is is gezien!
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering
Betaalbaar
Nieuwe look
Renovatie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...