Ga terug
Textielframe met verlichting ARAM
Textielframe verlicht Aram
Opvallende presentatie
Visueel aantrekkelijk
Eenvoudig te wijzigen

Bent u op zoek naar een eigentijdse manier om uw boodschap over te brengen? Onze textielframes met ingebouwde verlichting zijn de perfecte oplossing. Neem bijvoorbeeld het project bij ARAM, waar we een textielframe hebben voorzien van verlichting voor een opvallende presentatie.

Stijlvol communiceren

Het gebruik van textielframes biedt veel voordelen. Ze zijn niet alleen een moderne en stijlvolle manier om informatie te communiceren, maar ook uiterst flexibel en eenvoudig te verwisselen. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven zoals ARAM, waar regelmatig nieuwe boodschappen of visuals moeten worden getoond.

In het geval van ARAM hebben we een textielframe gecreëerd dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een sfeervolle verlichting heeft. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van de boodschap, maar geeft ook een warm en uitnodigend gevoel aan de ruimte. Of het nu gaat om het promoten van aanbiedingen, het tonen van nieuwe producten of het delen van belangrijke informatie, onze verlichte textielframes maken het mogelijk.

Creëer de juiste ambiance

Het proces begon met een zorgvuldige afstemming met het team van ARAM om hun behoeften en wensen te begrijpen. Vervolgens hebben onze ontwerpers een passend ontwerp gemaakt dat naadloos past bij de branding en uitstraling van het bedrijf. De verlichting werd strategisch geplaatst om de boodschap goed te laten opvallen en tegelijkertijd de juiste ambiance te creëren.

De installatie van het textielframe met verlichting verliep soepel en efficiënt. Ons ervaren team zorgde ervoor dat alles perfect op zijn plaats zat en dat de verlichting optimaal werkte. Het resultaat was een indrukwekkend textielframe dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel en effectief in het overbrengen van de boodschap van ARAM.

Op maat gemaakt oplossingen

Of het nu gaat om een winkel, kantoor, restaurant of andere commerciële ruimte, onze verlichte textielframes kunnen een krachtige toevoeging zijn. Ze bieden een eigentijdse en professionele uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om snel en gemakkelijk nieuwe visuals te presenteren. Bij DSW Reclame streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreffen, en het textielframe met verlichting bij ARAM is daar een prachtig voorbeeld van.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Opvallende presentatie
Visueel aantrekkelijk
Eenvoudig te wijzigen
Moderne uitstraling
Hoge kwaliteit
Past in elk interieur
Op maat gemaakt
Hoogwaardige bedrukkingen
Levendige kleuren
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...