Ga terug
Toyota Aygo bestickering voor Domino Pizza
toyota ago belettering
Hoogwaardige belettering
Opvallend en eigentijds ontwerp
Wat is tie lekker hé?!

Bij DSW Reclame hebben we met veel enthousiasme en toewijding gewerkt aan het ontwerpen en aanbrengen van de Toyota Aygo bestickering van Domino’s Pizza. Ons team van getalenteerde ontwerpers ging met volle creativiteit aan de slag om een ontwerp te creëren dat niet alleen de merkidentiteit van Domino’s op een krachtige manier communiceert, maar ook de boodschap van het bedrijf duidelijk overbrengt.

Het doel van het ontwerp was om de aandacht van voorbijgangers te trekken en tegelijkertijd de merkherkenning van Domino’s Pizza te vergroten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het logo en de kenmerkende kleuren van Domino’s prominent aanwezig waren in het ontwerp. Hierdoor wordt de auto direct herkend als onderdeel van de Domino’s Pizza-vloot, wat bijdraagt aan de merkconsistentie en de professionele uitstraling van het bedrijf.

Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van moderne grafische elementen en typografie om een eigentijdse uitstraling te creëren die aansluit bij de doelgroep van Domino’s. De Toyota Aygo bestickering is voorzien van strakke lijnen en frisse kleuren en dat maakt de auto opvallend en hedendaags.

Het resultaat van ons werk is een Toyota Aygo bestickering die niet alleen fungeert als een bezorgvoertuig, maar ook als een rijdend visitekaartje voor Domino’s Pizza. De bestickering trekt de aandacht op de weg en creëert een positieve associatie met het merk.

Bij DSW Reclame streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige bestickering en belettering die hun merkverhaal vertelt op een visueel aantrekkelijke manier. Onze nauwe samenwerking met Domino’s Pizza heeft geleid tot een succesvolle uitvoering van dit project, waar we trots op zijn.

Ben je ook op zoek naar een professionele en moderne bestickering voor jouw bedrijfsvoertuig? Neem dan vandaag nog contact op met DSW Reclame en ontdek hoe we jouw merk tot leven kunnen brengen met onze creatieve oplossingen.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
Custom grille wraps
Ook GT grille mogelijk
Strakke afwerking
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Transparant
Bescherming van lak
zelf hechtend
Aandacht voor detail
Vakmanschap en precisie
Exclusiviteit
Opvallend en uniek
Betoverende glans
Maatwerk en precisie
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...