Ga terug
Vrachtwagen bestickering op zandauto’s van Hogendoorn
vrachtwagen bestickering zandautos grondverzet
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design

Bij DSW Reclame zijn we verheugd om samen te werken met Hogendoorn Grondverzet. Wij voorzien Hogendoorn van professionele vrachtwagen bestickering op zandauto’s. Het proces is erg uitgebreid en dat zie je terug in het design.

Bij DSW Reclame begrijpen we hoe belangrijk het is om de belettering van Hogendoorn tot in de kleinste details te verzorgen. Daarom werken onze ervaren vakmensen met precisie aan elke stap in het proces. Het grondig reinigen van de voertuigen zorgt ervoor dat de belettering goed hecht.

Eenmaal schoon en droog, meten we de beletteringselementen nauwkeurig uit op de zandwagens. Deze zorgvuldige voorbereiding helpt ons om ervoor te zorgen dat de belettering perfect gepositioneerd wordt en elke zandwagen een uniforme en professionele uitstraling heeft.

Voordat we daadwerkelijk beginnen met plakken, lopen we alles nog een keer grondig na. We controleren op eventuele fouten of oneffenheden. Mochten wij iets opvallen kunnen we dat direct aanpassen. Ons team is pas tevreden wanneer alles er piekfijn uitziet en klaar is voor een vlekkeloze uitvoering.

Zodra alles in gereedheid is gebracht, gaan we aan de slag met het aanbrengen van de belettering. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat dit nauwkeurig en vakkundig gebeurt, zodat belettering er strak en professioneel uitziet.

De belettering van Hogendoorn Grondverzet zorgt voor een herkenbare uitstraling op de weg en draagt bij aan een positieve merkervaring voor klanten en voorbijgangers. Het is een krachtig middel om de bekendheid van het bedrijf te vergroten en een blijvende indruk achter te laten.

Bij DSW Reclame staan we voor kwaliteit en vakmanschap. We zorgen ervoor dat elke vrachtwagen bestickering op zandauto’s met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Hogendoorn Grondverzet kan zeker trots zijn op het eindresultaat. Onze samenwerking heeft geleid tot zandwagens die er niet alleen professioneel uitzien, maar ook de boodschap van het bedrijf uitdragen op een visueel aantrekkelijke manier.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
Custom spuitwerk
Custom striping
Wat is hij dik he?
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...