Ga terug
Vrachtwagen bestickering Doeleman
vrachtwagen bestickering opvallend
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat

Bij DSW Reclame zijn we gepassioneerd over het voorzien van Doeleman Logistiek van opvallende en professionele vrachtwagen bestickering. Als een gerenommeerd transportbedrijf is het van cruciaal belang dat hun vrachtwagens niet alleen veilig en efficiënt zijn, maar ook een positieve indruk achterlaten bij klanten en voorbijgangers.

Ons team van getalenteerde ontwerpers ging vol enthousiasme aan de slag om een ontwerp te creëren dat naadloos aansluit bij de identiteit en boodschap van Doeleman logistiek. We begrijpen dat vrachtwagen bestickering niet alleen een visuele representatie is van het bedrijf, maar ook een krachtig marketingmiddel dat de merkbekendheid vergroot.

Het doel was om de vrachtwagens om te toveren tot rijdende visitekaartjes die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Door gebruik te maken van opvallende kleuren, op maat gemaakte logo’s en pakkende teksten, hebben we een ontwerp gecreëerd dat niet alleen de professionele uitstraling van Doeleman logistiek weerspiegelt, maar ook nieuwsgierigheid opwekt bij potentiële klanten.

Tijdens het aanbrengen van de vrachtwagen bestickering hebben onze ervaren vakmensen met uiterste precisie gewerkt om een strak en professioneel resultaat te leveren. Elk detail is met zorg geplaatst, waardoor de belettering naadloos over de vrachtwagens loopt en de bedrijfsidentiteit duidelijk communiceert.

Het resultaat was verbluffend. De vrachtwagens van Doeleman logistiek zijn nu herkenbaar op de weg en vormen een sterk visitekaartje voor het bedrijf. De vrachtwagen bestickering trekt de aandacht van voorbijgangers en creëert een positieve associatie met het merk.

Bij DSW Reclame streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige belettering die hun merkverhaal op een visueel aantrekkelijke manier vertelt. Onze nauwe samenwerking met Doeleman heeft geleid tot een succesvolle uitvoering van dit project, waar we trots op zijn.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
Custom spuitwerk
Custom striping
Wat is hij dik he?
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...