Ga terug
Wallprint Fruit op je Werk
Wallprint fruit op je werk
Positieve werkomgeving
Levendig interieur
Zonder verbouwingen

Bij Fruit op je Werk bieden we nu ook een prachtige wallprint aan om jouw werkruimte een unieke en frisse uitstraling te geven. Onze wallprints zijn ontworpen om jouw interieur te verlevendigen en inspireren.

Eigentijds design

Met onze wallprints kun je kiezen uit verschillende designs die perfect passen bij de sfeer van jouw kantoor. Van rustgevende natuurmotieven tot energieke kleurrijke prints, we hebben voor ieder wat wils.

Onze wallprints zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig aan te brengen op elke gladde muur. Geen gedoe met verf of behang, en geen beschadigingen bij het verwijderen. Zo kun je je ruimte opfrissen zonder grote verbouwingen.

Daarnaast zijn onze wallprints duurzaam en milieuvriendelijk. We gebruiken eco-vriendelijke inkten en materialen die geen schadelijke stoffen afgeven. Zo zorgen we niet alleen voor een mooie werkomgeving, maar ook voor een gezondere omgeving.

Ons team van getalenteerde ontwerpers staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wallprint. Of je nu een inspirerende quote wilt, een kalmerend landschap, of juist een speelse illustratie, wij kunnen het voor je ontwerpen.

Productieve medewerkers

Bij Fruit op je Werk geloven we dat een positieve werkomgeving bijdraagt aan gelukkige en productieve medewerkers. Met onze wallprints kun je jouw kantoor omtoveren tot een plek waar mensen zich prettig voelen en geïnspireerd worden.

Naast de visuele impact, kunnen wallprints ook bijdragen aan het creëren van een sterk merk en identiteit voor jouw bedrijf. Door jouw logo of slogan op een prominente plek aan de muur te plaatsen, zorg je voor een consistente branding in jouw ruimte.

Kies voor wallprints van Fruit op je Werk en geef jouw kantoor een nieuwe dimensie. We leveren onze wallprints snel en zorgvuldig, zodat je binnen no-time kunt genieten van een vernieuwde werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw interieur kunnen transformeren met een prachtige en inspirerende wallprint.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Levendige indruk
Eindeloze mogelijkheden
Positieve indruk
Personalisatie naar wens
Uitnodigende sfeer
Gastvrije uitstraling
Positieve werkomgeving
Levendig interieur
Zonder verbouwingen
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...