Ga terug
Warmtewerende folies kinderdagverblijf Julikids
warmtewerende folie kinderdagverblijf julikids
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids

Bent u op zoek naar een comfortabele en energie-efficiënte oplossing voor uw kinderdagverblijf? Bekijk hieronder hoe onze warmtewerende folies kinderdagverblijf Julikids hebben geholpen.

In een kinderdagverblijf is het van groot belang dat de temperatuur aangenaam blijft, zowel voor de kinderen als het personeel. Met onze warmtewerende folies kunt u de hitte van de zon effectief buiten houden, waardoor het binnenklimaat comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen. Dit draagt bij aan een aangename omgeving voor zowel de kleintjes als de medewerkers.

De warmtewerende folies werken door het tegenhouden van zonnewarmte en schadelijke UV-stralen, terwijl ze tegelijkertijd het natuurlijke licht binnenlaten. Dit betekent dat u kunt genieten van een heldere en lichte sfeer in het kinderdagverblijf, zonder dat de hitte en schittering een probleem vormen.

Energiebesparing

Een ander voordeel van onze warmtewerende folies is dat ze bijdragen aan energiebesparing. Doordat de folies de zonnewarmte tegenhouden, hoeft de airconditioning minder hard te werken om het gebouw koel te houden. Dit kan resulteren in lagere energiekosten en een verminderde milieubelasting.

Bij het kinderdagverblijf Julikids hebben we warmtewerende folies aangebracht die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de ruimte. Onze professionele installateurs hebben ervoor gezorgd dat de folies naadloos en effectief zijn geplaatst. Het resultaat was een merkbare verbetering van het binnenklimaat en het comfort in het kinderdagverblijf.

Onze warmtewerende folies zijn een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor het reguleren van de temperatuur en het comfort in gebouwen zoals kinderdagverblijven. Ze zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan een meer energie-efficiënt en milieuvriendelijk gebouw.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van het binnenklimaat en de energie-efficiëntie van uw kinderdagverblijf, zoals het kinderdagverblijf Julikids? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze warmtewerende folies kunnen bijdragen aan een comfortabele en aangename omgeving voor zowel kinderen als volwassenen.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Complete pand voorzien
Maximale zonwering
Duurzaam
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...