Ga terug
Zonwerende folie bedrijf pand RECO
zonwerende folie bedrijf
Complete pand voorzien
Maximale zonwering
Duurzaam

Bij het pand van materieelverhuurbedrijf RECO, hebben we als zonwerende folie bedrijf gezorgd voor een slimme en effectieve oplossing: warmtewerende folies. Deze speciale folies zijn nauwkeurig aangebracht op de ramen van het pand en hebben op verschillende manieren bijgedragen aan het verbeteren van de werkomgeving.

De zonwerende folies hebben als belangrijkste functie om de schadelijke effecten van de zon tegen te houden. Ze verminderen aanzienlijk de hoeveelheid zonnewarmte die het pand binnenkomt, waardoor de temperatuur binnen veel aangenamer blijft, vooral tijdens warme zomerdagen. Dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving voor de medewerkers van RECO en draagt bij aan hun welzijn.

Een ander voordeel van de zonwerende folies is dat ze helpen bij het verminderen van de schittering van de zon op schermen en oppervlakken. Dit is met name handig in kantoorruimtes waar computers en andere elektronische apparaten worden gebruikt. Minder schittering betekent minder visuele vermoeidheid en een prettigere werkervaring.

UV bescherming

Bovendien hebben de folies een UV-beschermende functie. Ze blokkeren schadelijke UV-stralen die niet alleen schadelijk kunnen zijn voor de huid, maar ook voor meubels en andere interieurmaterialen. Zo blijft het interieur van het pand langer mooi en onaangetast door de zon.

De zonwerende folies zijn ook energie-efficiënt. Doordat ze de warmte van de zon buiten houden, hoeft de airconditioning minder hard te werken om het pand koel te houden. Dit leidt tot energiebesparingen en lagere energiekosten voor RECO.

De installatie van zonwerende folie bedrijf pand RECO heeft positieve reacties opgeleverd. Medewerkers ervaren een aangenamere werkomgeving en de voordelen van de folies zijn direct merkbaar. Als u ook geïnteresseerd bent in het verbeteren van de werkomgeving met zonwerende folies, neem dan contact op met DSW Reclame en ontdek hoe we u kunnen helpen om een comfortabelere en energie-efficiënte ruimte te creëren.

Gratis adviesgesprek?

Bekijk vergelijkbare projecten

Complete pand voorzien
Maximale zonwering
Duurzaam
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids
Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...