Relatiegeschenken

Tegenwoordig is het steeds lastiger om klanten te binden. Loyaliteit is ver te zoeken en voor je het weet verdwijnt een klant naar de concurrent. Een van de manieren om de klantenbinding te verhogen, is het geven van relatiegeschenken met eigen logo. Het is een goedkope manier om met klanten in contact te komen en te blijven: 87% van de relatiegeschenken wordt langer dan een jaar bewaard.

balpen relatiegeschenk

De weg naar succes begint met een goede relatie

Wij hebben een fantastisch assortiment van relatiegeschenken dat we voortdurend evalueren, zodat we altijd de meest inspirerende en innovatieve producten bieden die er zijn. En, wel zo makkelijk geregeld: wij kunnen alles bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst. Denk bij relatiegeschenken aan pennen, USB sticks, doppers of seizoensproducten zoals een paraplu, ijskrabber of zonnebril.

 

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

Een relatiegeschenk is meer dan alleen een leuke weggever. Het is een ideale manier om iets leuks te doen voor bestaande klanten, om indruk te maken op potentiële klanten of om belangrijke relaties op een passende manier te bedanken. Daarmee vormen relatiegeschenken met logo een belangrijk onderdeel van jouw marketingmix. Een relatiegeschenk op maat laat zien dat je er nét wat meer aandacht aan hebt besteed.

Met relatiegeschenken zorg je er ook voor dat de naamsbekendheid stijgt en de klankrelatie beter wordt. Klanten voelen zich door een persoonlijk cadeau meer gewaardeerd. Maar ook medewerkers voelen zich meer verbonden met de organisatie als zij producten gebruiken waar het logo van je bedrijf op staan of als zij relatiegeschenken aan klanten kunnen meegeven met het logo van het bedrijf erop. Dit zorgt ervoor dat de merknaam beter wordt onthouden.

Bekijk andere projecten

unieke uitstraling
Achterzijde verlicht
Verhoogt de herkenbaarheid
Strakke installatie
Opvallende verlichting
Duurzaam
Strak kunstwerk
Onderhoudsvrij
Rustige uitstraling
Rij in stijl!
Iedere kleur mogelijk
Gefocust op detail
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Betaalbaar
Nieuwe look
Renovatie
duurzame bescherming
Kristalhelder en onzichtbaar
Eenvoudig onderhoud
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Kwalitatieve uitstraling
Eenvoudig onderhoud
Snelle verandering
Privacy
Elk design mogelijk
Snel nieuwe uitstraling
Onderhouden

Elke netwerker weet; relaties moet je blijven onderhouden. Een goodie, giveaway, bedankje of gewoonweg cadeautje. Hoe je het ook wilt noemen, een mooi relatiegeschenk kan daarbij helpen. Iets weggeven is niet alleen attent, het is ook een mooie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten onder (potentiële) klanten.

Relatiegeschenken laten bedrukken?
Wij helpen je graag!

We weten wat het betekent om een opvallend merk te creëren. Wij staan voor je klaar met frisse ideeën, een luisterend oor en aanstekelijk enthousiasme om de beste promotionele producten voor jou en je klanten te vinden. Bij ons kun je direct de relatiegeschenken laten drukken. Benieuwd naar de mogelijkheden en het volledige assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Relatiegeschenken!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...