RELATIEGESCHENKEN

Tegenwoordig is het steeds lastiger om klanten te binden. Loyaliteit is ver te zoeken en voor je het weet verdwijnt een klant naar de concurrent. Een van de manieren om de klantenbinding te verhogen, is het geven van relatiegeschenken met eigen logo. Het is een goedkope manier om met klanten in contact te komen en te blijven: 87% van de relatiegeschenken wordt langer dan een jaar bewaard.

 

De weg naar succes begint met een goede relatie

Wij hebben een fantastisch assortiment van relatiegeschenken dat we voortdurend evalueren, zodat we altijd de meest inspirerende en innovatieve producten bieden die er zijn. En, wel zo makkelijk geregeld: wij kunnen alles bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst. Denk bij relatiegeschenken aan pennen, USB sticks, doppers of seizoensproducten zoals een paraplu, ijskrabber of zonnebril.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

  Een relatiegeschenk is meer dan alleen een leuke weggever. Het is een ideale manier om iets leuks te doen voor bestaande klanten, om indruk te maken op potentiële klanten of om belangrijke relaties op een passende manier te bedanken. Daarmee vormen relatiegeschenken met logo een belangrijk onderdeel van jouw marketingmix. Een relatiegeschenk op maat laat zien dat je er nét wat meer aandacht aan hebt besteed.

  Met relatiegeschenken zorg je er ook voor dat de naamsbekendheid stijgt en de klankrelatie beter wordt. Klanten voelen zich door een persoonlijk cadeau meer gewaardeerd. Maar ook medewerkers voelen zich meer verbonden met de organisatie als zij producten gebruiken waar het logo van je bedrijf op staan of als zij relatiegeschenken aan klanten kunnen meegeven met het logo van het bedrijf erop. Dit zorgt ervoor dat de merknaam beter wordt onthouden.

  Elke netwerker weet; relaties moet je blijven onderhouden. Een goodie, giveaway, bedankje of gewoonweg cadeautje. Hoe je het ook wilt noemen, een mooi relatiegeschenk kan daarbij helpen. Iets weggeven is niet alleen attent, het is ook een mooie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten onder (potentiële) klanten.

  Relatiegeschenken laten bedrukken? Wij helpen je graag

  We weten wat het betekent om een opvallend merk te creëren. Wij staan voor je klaar met frisse ideeën, een luisterend oor en aanstekelijk enthousiasme om de beste promotionele producten voor jou en je klanten te vinden. Bij ons kun je direct de relatiegeschenken laten drukken. Benieuwd naar de mogelijkheden en het volledige assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?