SPANDOEKEN EN FRAMES

Wil je groots bereik, dan moet je het groots aanpakken. Hoe kun je dit beter doen dan met spandoeken? Van enorm formaat spandoek tot een kleiner exemplaar aan de gevel van je huis. Bij DSW Reclame hebben we een ruime keuze in soorten, maten en materiaalsoorten. Zo vind je altijd een spandoek dat past bij jouw doel en budget.

 

Groots bereik, vergt een grootse aanpak!

Een spandoek laten bedrukken is een goede manier om potentiële klanten te bereiken. Je kunt namelijk heel doeltreffend reclame maken voor jouw bedrijf. In een wereld waar mensen snel afgeleid zijn, is het belangrijk om een flitsende reclame-uiting in te zetten. Een opvallend spandoek is een echte eye-catcher. Wil je jouw spandoek in een zwart of aluminium frame? Geen probleem! DSW Reclame denkt graag met je mee om het eindresultaat oogverblindend te maken.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  maak een onuitwisbare indruk

  Een spandoek is een van de beste manieren om op te vallen. Het is een goed hulpmiddel om jouw bedrijf nog beter te promoten. Bij DSW Reclame monteren wij zowel zeildoeken als stormdoeken: die omgezoomd, met ringen of onafgewerkt zijn. Op deze manier kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen. Een spandoek is een enorm goede manier om een blijvende indruk te maken. Bovendien, kan het ook als bewegwijzering fungeren. De spandoeken worden full colour bedrukt én in de hoogste kwaliteit inkt. Dit garandeert dat de spandoeken vocht- en uv-bestendig zijn.

  Spandoeken zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. DSW Reclame is gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van de door jou gewenste spandoek. Wij staan garant voor kwaliteit en monteren met een glimlach. Wil jij liever je eigen ontwerp aanleveren? Ook dat is geen enkel probleem. Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs voor een bakkie koffie.

  Zeildoek

  Zeildoeken worden het meest gebruikt. Je ziet ze dan ook regelmatig in het straatbeeld. Een zeildoek is gemaakt van enorm sterk materiaal. Het doek heeft een lange levensduur en is dus erg duurzaam. Je kunt een zeildoek zowel binnen als buiten gebruiken. Vergeleken met een stormdoek, geeft een zeildoek net iets meer contrast aan de opdruk. Het zorgt er namelijk voor dat het beeld beter naar voren komt.

  Voordelen van een zeildoek:

  • Zowel geschikt voor binnen als buiten
  • Herbruikbaar en erg duurzaam
  • Sterk materiaal garandeert kwaliteit
  Stormdoek

  Een andere variant spandoek, is een stormdoek. Deze is perfect geschikt voor buiten. Een stormdoek is speciaal ontwikkeld voor buiten, en het is beter bestand tegen de wind. Bestel jij een stormdoek, dan weet je zeker dat jouw spandoek tegen een stootje kan. Het doek is geperforeerd met een heleboel kleine gaatjes. Dit zorgt ervoor dat het spandoek wind doorlatend én enorm duurzaam is.

  Voordelen van een stormdoek:

  • Herbruikbaar en duurzaam
  • Wind doorlatend
  • Ideaal voor bijvoorbeeld een voetbalveld / openbare weg

  Spandoeken en frames: met of zonder LED lichtbalken

  Een spandoek kun je ook direct mét frame bestellen. Dit zijn aluminium buizen die, optioneel, een zwarte kleur kunnen hebben. Dit creëert een moderne en industriële uitstraling. Onze frames zijn leverbaar in diverse buisdiameters. Wij kijken graag met je mee om het juiste frame voor jouw bedrijf te kiezen. Naast de spandoek en het frame, bieden wij ook LED lichtbakken aan. Deze verlichting wordt door ons team van specialisten vakkundig aan de bovenzijde van het frame gemonteerd. Ideaal geschikt om jouw spandoek ook ‘s nachts te laten shinen!

  De lichtkoof is een strak en compact vormgegeven balk, met een zeer krachtige en geconcentreerde lichtbundel. Deze LED lichtbakken hebben een lange levensduur en zijn, afhankelijk van de hoogte, verkrijgbaar in drie varianten. Namelijk: Medium, High en Ultra Power LED. De slimme draaibeugels zorgen voor een snelle en eenvoudige montage. Ze zijn zo in te stellen zodat je elk gewenst gebied kunt laten verlichten. DSW Reclame helpt je graag met de levering en montage van jouw custom spandoek.

  Een Zeildoek of Stormdoek als reclameuiting?

  Wil jij een spandoek inzetten voor een grot bereik? Dan is DSW Reclame jouw partner! Wij bieden spandoeken aan van een reusachtig formaat tot een kleiner exemplaar. DSW Reclame biedt oneindige mogelijkheden. Je kunt jouw spandoek helemaal personaliseren. Kies je eigen opdruk, formaat, materiaal, frame en verlichting! Hebben wij jouw interesse kunnen trekken? Kom dan eens langs voor een bakkie koffie om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?