SPANDOEKEN EN FRAMES

Wil je groots bereik, dan moet je het groots aanpakken. Hoe kun je dit beter doen dan met spandoeken? Van enorm formaat tot een kleiner spandoek aan de gevel van je huis. Bij DSW Reclame hebben we een ruime keuze in soorten, maten en materiaalsoorten. Zo vind je altijd een spandoek dat past bij jouw doel en budget.

 

Groots bereik? Dan moet je het groot aanpakken

Een spandoek bedrukken kan helpen met het aantrekken van nieuwe klanten en het is een goede mogelijkheid om doelgericht te adverteren. In een wereld waarin mensen snel afgeleid zijn, is optimalisatie voor marketing advertenties nodig. Wil je een spandoek in een mooi aluminium of zwart frame? Wij maken alle spandoekframes op maat.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Spandoeken met een blijvende indruk

Een kleine moeite om groots op te vallen: spandoeken! Spandoeken zijn bij DSW Reclame te krijgen als zeildoek of stormdoek: omgezoomd, met ringen of zonder afwerking. Precies zoals jij het wil en precies het formaat dat jij aangeeft. Spandoeken bedrukken is de simpelste manier om een blijvende indruk te maken. De spandoeken worden full colour bedrukt met een hoge inktkwaliteit zodat de spandoeken vocht- en uv-bestendig zijn. De spandoeken zijn geschikt voor in- en outdoor doeleinden. Bij DSW Reclame zijn wij gespecialiseerd in het onwerpen van spandoeken. Een eigen ontwerp aanleveren? Dit kan natuurlijk ook!

Zeildoek

Een zeildoek wordt het meeste gebruikt en zie je het meest in het straatbeeld. Het is gemaakt van erg sterk materiaal, waardoor het prima is om zowel binnen als buiten te gebruiken. Een zeildoek zorgt in vergelijking met een stormdoek voor meer contrast; simpel doordat een stormdoek over gaatjes beschikt. Het beeld komt bij een zeildoek beter naar voren.

Voordelen van een zeildoek:

  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Herbruikbaar
  • Sterk materiaal
Stormdoek

Een variant op het zeildoek is een stormdoek. Deze is ideaal voor gebruik in de buitenlucht, waar het nog weleens kan waaien. Dit spandoek bestellen betekent dat jouw promotie tegen een stootje kan. Het doek is geperforeerd met kleine gaatjes, zodat deze niet scheurt bij wind en is dus winddoorlatend! Een stormdoek is ook te gebruiken bij vrijstaande frames.

Voordelen van een stormdoek: 

  • Herbruikbaar
  • Winddoorlatend
  • Ideaal voor bijvoorbeeld een spandoek op een voetbalveld

Spandoekframes met of zonder LED lichtbalken

Een spandoek kun je ook direct met frame bestellen. Het zijn aluminium buizen frames in aluminium kleur of zwart voor een meer industriële look. De frames zijn leverbaar in diverse buisdiameters. Tevens bieden wij ook LED lichtbalken aan welke boven de frames geplaatst kunnen worden. De lichtkoof is een strak, compact vormgegeven balk en heeft een zeer krachtig geconcentreerde lichtbundel. Deze LED lichtbalken hebben een lange levensduur en zijn, afhankelijk van de bordhoogte, in drie varianten verkrijgbaar: Medium, High- en Ultra Power LED’s. Daarnaast kenmerkt de lichtkoof zich door zijn solide maar lichte profiel, waardoor de helft van het aantal beugels nodig zijn t.o.v. andere lichtkoven. De slimme draaibeugels zorgen voor een snelle en makkelijke montage en zijn zo in te stellen dat men ieder gewenst gebied kan aanlichten.

Een Spandoek inzetten als reclameuiting?

Wil jij een spandoek inzetten voor een groot bereik? Wij bieden spandoeken aan van een enorm formaat tot een kleiner spandoek. Bij DSW reclame hebben wij een ruime keuze. Zo kun je kiezen voor diverse soorten, materiaal en is alles op maat te maken. Geïnteresseerd geworden in spandoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?