Squid raamdecoratie

Squid raambekleding is een moderne en innovatie manier van het decoreren van ramen. Het heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor dit product voor zowel bedrijven als voor particulieren geschikt is. Een strakke raamdecoratie is een must in elk kantoor of huis. Het creëert sfeer, verhoogd de efficiëntie én houdt warmte buiten de deur. DSW Reclame is dé expert en verzorgt de volledige montage bij jou op locatie!

De modernste manier van raambekleding

Squid raamtextiel is een zelfklevende oplossing als alternatief voor plak- of etsfolie. Het materiaal is gemaakt van polyester geweven textiel, van de hoogste kwaliteit. Het zelfklevend textiel verduistert de ramen waardoor er minder licht naar binnen komt. De raamdecoratie is eenvoudig op glazen ramen of deuren aan te brengen, laat geen plakresten na en is eenvoudig te onderhouden. De raamfolie is van binnen naar buiten doorzichtig, maar overdag kun je niet naar binnen kijken. Nooit meer last van pottenkijkers! Onze Squid raambekleding is zowel vocht- als hittebestendig en biedt uitstekende privacy doordat het materiaal inkijk werend is.

 

Squid: vooruitstrevende raambekleding

Wil jij ook Squid raambekleding voor jouw kantoor of woning laten maken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of ander kenmerk? Bij DSW reclame doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. Wij bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden aan. Zo kun je kiezen voor diverse kleuren en is alles op maat te maken. Geïnteresseerd geworden in Squid raambekleding? Kom eens bij ons langs voor een bakkie koffie. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk andere projecten

Levendige indruk
Eindeloze mogelijkheden
Positieve indruk
Moderne uitstraling
Hoge kwaliteit
Past in elk interieur
Minimaal onderhoud
Geluiddempend
Natuurlijke schoonheid
Zorgvuldig aangebracht
Hoge kwaliteit film
Voor uw geliefde voertuig
Opvallende presentatie
Effectieve communicatie
Duurzaam
Verduurzamend
Lagere energiekosten
Coole kids
Privacy
Elk design mogelijk
Snel nieuwe uitstraling
Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Strakke installatie
Opvallende verlichting
Duurzaam
VEELZIJDIGHEID

Het grote voordeel van Squid is de mogelijkheid om de raamfolie op elk type en elke vorm raam aan te brengen. Ronde of hoekige ramen, glazen koepels of dakramen zijn geen uitzondering voor Squid, want het materiaal wordt op maat gesneden. Ook grote raamoppervlakten zijn geen moeite, die zijn met de exacte afmetingen makkelijk te bekleden. 

 

TRANSPARANTIE EN PRIVACY

Squid maakt het mogen om overdag naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen wordt verhinderd. Zo kan je van de privacy, en het uitzicht tegelijkertijd genieten. ’ S Avonds zorgt Squid voor minder privacy, dit komt doordat het buiten donkerder is dan binnen. Dan is het dus het best om de gordijnen te sluiten. 

 

ZONWEREND

Squid is getest op zware zonne-intensiteit. Het textiel reflecteert een deel van het zonnelicht, zo houdt het raamfolie warmte tegen. Ook omdat Squid geen luchtlaag heeft tussen het glas en het zonwerende materiaal wordt de warme twee keer zo goed tegengehouden. Afhankelijk van welke kleur Squid gekozen wordt, weerkaatst 25% tot 36% van de warmte. Squid kan in tegenstelling tot plastic raamfolie op HR ++ (+)-glas of hoogrendementsglas beplakt worden. Ook onder deze omstandigheden wordt de lijm van Squid niet aangetast.

EENVOUDIG

Squid is snel en eenvoudig te installeren. Wij bieden Squid aan. Mocht je zelf de handen uit de mouwen willen steken, is Squid bij ons te bestellen. Squid wordt aangeboden op rollen van 130 cm breed. Tijdens het bestellen is het belangrijk om de juiste lengte uit te zoeken, tot 15 meter lang. Houd rekening met 10 cm overlap aan iedere zijde. Zelf Squid aanbrengen doe je als volgt: reinig het raam, kleef de raamfolie aan het raam, snij het overige gedeelte rondom er af, en druk het stevig aan met een rakel. 

 

VOCHT- EN HITTEBESTENDIG

Naast het feit dat Squid op elk type en vorm raam te beplakken is, kan Squid temperaturen tot 60 graden aan. Ook is Squid brandvertragend (M1/B1), wat je de mogelijkheid geeft om Squid te gebruiken in ruimtes waar strenge regels rond de brandveiligheid gelden. Daarnaast is Squid ideaal voor in de badkamer, keuken, garage, kantoor, in een ziekenhuis of hotels.

 

STIJLVOL

Tot slot is Squid door het textiel stijlvol. Doordat Squid makkelijk in onderhoud is en een natuurlijk uitstraling heeft, past Squid in ieder interieur. De vijf kleuren waarin Squid verkrijgbaar in zijn zo gekozen dat het precies in elke inrichting past. De kleuren die gekozen kunnen worden zijn: Chalk, Bone, Ash, Oak en Rock.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Squid raamdecoratie!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...