Textielframes

Textielframes openen een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor retail, beursstands, interieur en exposities. Het baanbrekende design brengt functionaliteit en stijl samen, is lichtgewicht en geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de doeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. 

textieldoek verlicht

Steeds weer een andere look met textielframes

Textieldoeken in frames zijn afgewerkt met platte pees en hierdoor eenvoudig te wisselen en zeer gebruiksvriendelijk. Textielframes zijn leverbaar in elk formaat. Je kunt een textielframe bijvoorbeeld gebruiken voor op een beurs, presentatie, showroom of winkel. Het is altijd makkelijk en snel te plaatsen. Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor het frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherp geprinte doeken gegarandeerd. 

 

Maak het mogelijk met textielframes

Met textielframes wissel je eenvoudig en snel van reclame-uiting. Een textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Door het frame-and-lock systeem kan het textielframe snel en eenvoudig gemonteerd worden. Het frame kan aan een wand worden gemonteerd maar kunnen ook met behulp van baseplates worden neergezet of worden opgehangen.

Bekijk onze Textielframes projecten

Opvallende presentatie
Visueel aantrekkelijk
Eenvoudig te wijzigen
Moderne uitstraling
Hoge kwaliteit
Past in elk interieur
Op maat gemaakt
Hoogwaardige bedrukkingen
Levendige kleuren
Ideaal voor een spetterende presentatie van jouw bedrijf

Bij DSW Reclame leveren we zowel de frames als de doeken en uiteraard verzorgen wij ook de montage. Voor de doeken kunnen wij elk gewenst ontwerp leveren. Het is een perfect systeem voor het snel wisselen van visuals in bijvoorbeeld winkels, restaurants, kantoren, wachtkamers en expositieruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

ENKELZIJDIG

Een enkelzijdig textielframe is bedoeld om op te hangen of aan de wand te monteren. Dit profiel is speciaal ontworpen voor het uitlichten van je textielprint met siliconen pees. Onze enkelzijdige aluminium profielen worden veelal aan de wand gemonteerd of in beursstand en interieurbouw geïntegreerd.

DUBBELZIJDIG

Een dubbelzijdig textielframe biedt talloze mogelijkheden op het gebied van indoor events. Het textielframe wordt gecombineerd met twee textiel foto’s voorzien van een siliconen strip. Je bepaalt zelf wat de voor- en achterkant is. Een dubbelzijdig textielframe kun je gemakkelijk gebruiken op bijvoorbeeld een beurs.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Textielframes!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...