Truckstyling

In onze ruime en moderne werkplaats kunnen wij de meest uiteenlopende aanpassing aan jouw truck verrichten. DSW Reclame verzorgt het gehele plaatje en staat garant voor kwaliteit. Wij kunnen jouw truck voorzien van een uniek ontwerp, custom made striping en spuitwerk, LED-verlichting, spoilerkits en het overspuiten van het chassis in elke kleur. Er is geen opdracht die wij uit de weg gaan!

truck spuitwerk

Truckstylling 2.0 is bij ons de standaard!

Wil je jouw truck een persoonlijk tintje geven én de kwaliteit waarborgen? Dan ben je bij DSW Reclame aan het juiste adres! Als je dagelijks uren doorbrengt in je ‘tweede huis’, dan wil je er ook wat extra aandacht aangeven. Een nieuwe make-over is dan een goede optie om net even dat beetje extra liefde aan je truck te geven. Bij DSW Reclame weten wij als geen ander hoe belangrijk dit rijdende visitekaartje voor jouw bedrijf kan zijn.

Met onze truckstyling 2.0 verzorgen wij het complete plaatje. We steken jouw truck in een nieuw jasje! Zo houden wij rekening met de huisstijl tijdens het ontwerp, maken wij custom made stripings en spuitwerk op maat, bieden wij LED-verlichting aan, voorzien wij de spoilerkits, en spuiten wij het chassis in de kleur die het beste bij jou past!

 

Wij gaan altijd voor 100%

Wij zijn gepassioneerd in het wrappen van jouw truck. Met ons eigen design team in huis kunnen wij jouw wensen van A tot Z vertalen. Dit kunnen wij doen in ontelbare kleuren en stijlen. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van een nieuwe truckstijl, kun je natuurlijk ook zelf een compleet ontwerp aanleveren. Je kunt bij ons terecht met jouw Scania, Volvo, MAN, DAF of elk ander soort merk truck!

Bekijk onze Truckstyling projecten

Oud en toch nieuw!
Nauwkeurige belettering
Rijdend visitekaartje
Maatwerk ontwerp
Specialisatie in unieke kleuren
Nauwe samenwerking
Custom spuitwerk
Custom striping
Wat is hij dik he?
ONTWERP

Samen met jou vertalen wij je plannen, wensen en ideeen in een ontwerp. Wij gaan voor kwaliteit met een betaalbare prijs.

 

SERVICE

Van het eerste contact tot aflevering is service de rode draad. Klanttevredenheid staat bij DSW Reclame op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Trucks gaan pas de deur uit wanneer wij voor 100% achter het eindresultaat staan.

UITVOERING

Tijdens de werkzaamheden wordt voortdurend aandacht besteed aan de afwerking en verliezen we het onderhoud niet uit het oog.

 

EXTERIEUR

Bij het exterieur kun je denken aan verlichting, lichtbakken, lampenbeugels, zonnekleppen, velgen in kleur, bull-bars, spatlappen, stickers, accessoires, spoilerkits en zoveel meer. Alles perfect passend bij jou en jouw truck.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Truckstyling!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...