TRUCKSTYLING

In onze moderne en grote werkplaats kunnen wij de meest uiteenlopende aanpassingen aan jouw truck verrichten. Bij ons kun je terecht voor het complete pakket. Denk hierbij aan o.a.: custom made spuitwerk en striping, LED verlichting, spoilerkits, uniek ontwerp, omspuiten chassis voor alle merken.

 

Truckstyling 2.0 is
bij ons de standaard

Wil je jouw truck een persoonlijk tintje geven maar wil je wel kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan zijn wij de partij om dit tot uitvoering te brengen. In een persoonlijk gesprek bespreken we met jou de mogelijkheden en aan de hand van voorbeelden kunnen we laten zien hoe het gaat worden. Als je dagelijks uren doorbrengt in je ‘tweede huis’ dan wil je daar ook wat extra aandacht aan besteden. Bij DSW Reclame weten we als geen ander hoe belangrijk dit is.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Wij gaan altijd voor 100%

Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van jouw truck. Wij hebben een eigen design team in huis die jouw wensen van A tot Z kunnen vertalen. Dit kunnen wij doen in ontelbare kleuren en stylen. Het is mogelijk dat wij het ontwerp voor je maken, of je kunt een compleet ontwerp aanleveren. Je kunt bij ons terecht met jouw Scania, Volvo, MAN, DAF of elk ander soort merk truck!

Ontwerp

Samen met jou vertalen wij je plannen, wensen en ideeen in een ontwerp. Wij gaan voor kwaliteit met een betaalbare prijs.

 

Service

Van het eerste contact tot aflevering is service de rode draad. Klanttevredenheid staat bij DSW Reclame op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Trucks gaan pas de deur uit wanneer wij voor 100% achter het eindresultaat staan.

 

Uitvoering

Tijdens de werkzaamheden wordt voortdurend aandacht besteed aan de afwerking en verliezen we het onderhoud niet uit het oog.

 

Exterieur

Bij het exterieur kun je denken aan verlichting, lichtbakken, lampenbeugels, zonnekleppen, velgen in kleur, spatlappe, stickers, accessoires, spoilerkits en zoveel meer. Alles perfect passend bij jou en jouw truck.

 

Kan jouw truck een nieuw kleurtje gebruiken?

Wij geven jouw Scania, Volvo, MAN of DAF een persoonlijk tintje met oog op kwaliteit! Niks is bij DSW Reclame te gek. Wij verwerken elke wens in een passend design. De mogelijkheden zijn ongekend. Wil je custom made spuitwerk en striping, LED verlichting, spoilerkits of liever een geheel omgespoten chassis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?