Scroll Top
TRUCKSTYLING

In onze ruime en moderne werkplaats kunnen wij de meest uiteenlopende aanpassing aan jouw truck verrichten. DSW Reclame verzorgt het gehele plaatje en staat garant voor kwaliteit. Wij kunnen jouw truck voorzien van een uniek ontwerp, custom made striping en spuitwerk, LED-verlichting, spoilerkits en het overspuiten van het chassis in elke kleur. Er is geen opdracht die wij uit de weg gaan!

 

Truckstyling 2.0 is
bij ons de standaard

Wil je jouw truck een persoonlijk tintje geven én de kwaliteit waarborgen? Dan ben je bij DSW Reclame aan het juiste adres! Als je dagelijks uren doorbrengt in je ‘tweede huis’, dan wil je er ook wat extra aandacht aangeven. Een nieuwe make-over is dan een goede optie om net even dat beetje extra liefde aan je truck te geven. Bij DSW Reclame weten wij als geen ander hoe belangrijk dit rijdende visitekaartje voor jouw bedrijf kan zijn.

Met onze truckstyling 2.0 verzorgen wij het complete plaatje. We steken jouw truck in een nieuw jasje! Zo houden wij rekening met de huisstijl tijdens het ontwerp, maken wij custom made stripings en spuitwerk op maat, bieden wij LED-verlichting aan, voorzien wij de spoilerkits, en spuiten wij het chassis in de kleur die het beste bij jou past!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Wij gaan altijd voor 100%

  Wij zijn gepassioneerd in het wrappen van jouw truck. Met ons eigen design team in huis kunnen wij jouw wensen van A tot Z vertalen. Dit kunnen wij doen in ontelbare kleuren en stijlen. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van een nieuwe truckstijl, kun je natuurlijk ook zelf een compleet ontwerp aanleveren. Je kunt bij ons terecht met jouw Scania, Volvo, MAN, DAF of elk ander soort merk truck!

  Ontwerp

  Samen met jou vertalen wij je plannen, wensen en ideeen in een ontwerp. Wij gaan voor kwaliteit met een betaalbare prijs.

   

  Service

  Van het eerste contact tot aflevering is service de rode draad. Klanttevredenheid staat bij DSW Reclame op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Trucks gaan pas de deur uit wanneer wij voor 100% achter het eindresultaat staan.

   

  Uitvoering

  Tijdens de werkzaamheden wordt voortdurend aandacht besteed aan de afwerking en verliezen we het onderhoud niet uit het oog.

   

  Exterieur

  Bij het exterieur kun je denken aan verlichting, lichtbakken, lampenbeugels, zonnekleppen, velgen in kleur, bull-bars, spatlappen, stickers, accessoires, spoilerkits en zoveel meer. Alles perfect passend bij jou en jouw truck.

   

  verdient jouw truck ook een make-over?

  Wij geven jouw truck een persoonlijk tintje met oog op kwaliteit! Niks is bij DSW Reclame te gek. Wij verwerken elke wens in een passend design. De mogelijkheden zijn ongekend. Wil je custom made spuitwerk en striping, LED verlichting, spoilerkits of liever een geheel omgespoten chassis? Wat jij ook aan je truck wilt veranderen, DSW Reclame is jouw partner! Kom gerust eens bij ons langs voor een kop koffie en dan bespreken we de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?