Velgen en remklauwen

Wanneer je je auto laat carwrappen, kun je er voor kiezen om ook je velgen en remklauwen mee te laten spuiten. Dit geeft een extra dimensie aan jouw carwrap. De finishing touch! Zwart gespoten velgen passen bijvoorbeeld onder elke kleur auto. Met het overspuiten van de remklauwen kun je, tevens, je auto nog meer personaliseren. Een nieuwe, stoere uitstraling van jouw wagen!

nissan gtr velgen spuiten

Bij ons vind je alles onder één dak.

Doordat wij onderdeel zijn van de Van der Linden Groep én daardoor ook ons pand delen met Autoschade Waddinxveen, kunnen wij het totaalplaatje leveren. Doordat wij beide onder één dak werken, is onze samenwerking ook erg nauw. Heeft u schade aan uw auto? Dan kunt u bij Autoschade Waddinxveen goed terecht. Zij zijn heer en meester op het gebied van spuitwerk en schadeherstel. ASW is daarvoor ook de expert voor het overspuiten van jouw velgen!

Door de jaren heen hebben wij samen al veel mooie projecten mogen tackelen. Doordat wij op dezelfde locatie gevestigd zijn is onze communicatie geoptimaliseerd en kunnen wij de snelste service leveren. Dit is één van de redenen dat klanten vaak voor DSW Reclame en ASW Autoschade Waddinxveen kiezen!

Bent u benieuwd wat wij allemaal beet kunnen pakken? Kom dan gerust eens bij ons langs op de Coenecoop 360 in Waddinxveen. Onze experts laten je graag ons gehele proces zien achter de schermen. De koffie staat alvast voor je klaar!

 

Wij spuiten jouw velgen en remklauwen.

Wil jij jouw auto weer in een volledig nieuw jasje steken? Dat kan! Bij DSW Reclame bieden wij het complete pakket en wij staan garant voor kwaliteit. Een complete carwrap inclusief custom gespoten velgen geeft een onwijs kicken resultaat! Het is dan ook niet gek dat er al menig klant je voor is geweest om zijn auto een complete make-over te geven!

Bij DSW Reclame zijn we gespecialiseerd in het compleet omtoveren van jouw bolide. Door onze jarenlange ervaring, en die van onze collega’s van ASW, kunnen wij jouw auto precies zo maken als dat jij hem voor ogen hebt! Wij kunnen het hele proces uit handen nemen en binnen een mum van tijd weer bij u afleveren. Onze service gaat verder dan alleen de montage en het spuitwerk. Zo staan wij garant voor een snelle service, begeleiding gedurende het traject, eventueel vervangend vervoer, kwaliteit van het hoogste niveau, én de koffie staat bij ons altijd voor je klaar.

Bekijk onze Velgen en remklauwen projecten

opvallend
remklauwen upgrade
Velgen upgrade
Custom naaf doppen
Snelle montage
Oog voor detail
Sportieve uitstraling
Eyecatcher
Tevreden klanten
COMPLETE CARWRAP

Bij DSW Reclame staan wij nu al te popelen om ook jouw auto onder handen te mogen nemen! Doordat wij werken met het carwrap 2.0 principe, leveren wij maatwerk van het hoogste niveau. Jouw auto krijgt een compleet nieuwe uitstraling en een fris karakter!

VELGEN SPUITEN

Bij een complete carwrap kunnen de velgen natuurlijk niet worden overgeslagen. Het geeft net die finishing touch op jouw auto! Wil jij geen complete carwrap, maar alleen jouw velgen hebben gespoten? Ook dat kunnen wij voor je fixen!

REMKLAUWEN

Tegenwoordig zie je veel sportwagens met custom gespoten remklauwen. Denk bijvoorbeeld aan veel Porsche modellen die een rode of gele remklauw hebben. Wil jij ook een auto volledig laten personaliseren? DSW Reclame is jouw signing-partner!

SERVICE

Door onze nauwe samenwerking met ASW Autoschade Waddinxveen is geen klus ons te gek. Door ons team van specialisten kunnen wij een ongeëvenaarde service leveren. Wij staan garant voor kwaliteit, een snelle service en uiteraard een warm bakkie koffie!

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Velgen en remklauwen!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...