VLAGGEN EN MASTEN

Vlaggen worden al jaar en dag ingezet als effectieve reclame-uiting. Je kunt zo’n vlag namelijk volledig personaliseren. Op deze manier kun je jouw huisstijl laten verwerken op een opvallende vlag bij je bedrijf. Wij leveren namelijk vlaggen voor elke gelegenheid. Permanente vlaggen bij het bedrijfspand, als reclame-uiting bij evenementen, als tijdelijke blikvanger of als vast herkenningspunt. Vlaggen zijn dus multi-inzetbaar en hebben een groot bereik! 

 

vlaggen en masten: een compleet pakket

Bij DSW Reclame bieden wij het complete pakket. Wij leveren en monteren de door jou op maat gemaakte vlaggen. Daarnaast zorgen wij voor de bijbehorende bevestigingsmaterialen en, indien nodig, de vlaggenmast. Wij leveren vlaggen aan bedrijven en kantoren, maar ook de particulier is bij ons aan het juiste adres. Van volledig bedrukte vlaggen in de huisstijl tot een iconische vlaggenmast met wimpel voor in de tuin. Bij DSW kunnen we al je domen verwerkelijken!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Welke vlagtypes zijn er?

  Baniervlaggen

  Een banier of hoogformaat vlag is een lange, opvallende vlag welke meestal aan een 360 graden roterende mast wordt bevestigd. Dankzij de lengte is het een echte blikvanger en ideaal om direct herkent te worden op straat. Doordat de mast 360 graden kan roteren, zal de vlag nooit in de knoop komen te zitten. Zo zorgen wij ervoor dat uw vlag altijd goed zichtbaar is!

  Mastvlaggen

  Deze vlaggen worden het meest toegepast op bedrijfslocaties. Er is een ruime keus in standaardformaten, doeksoort en bedrukking. Op deze manier kun je jouw huisstijl laten verwerken in de vlag. Volledig met de mast en bijbehorende montagematerialen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf nóg beter gevonden wordt!

  Beachvlaggen

  Bij ons is het mogelijk om beachflags/beachvlaggen te bestellen met daarbij diverse soorten voetstukken. Laat je beachflag bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of compleet design. Perfect geschikt voor uw strandtent of surfschool. Doordat wij de vlaggen volledig naar jouw wens kunnen ontwerpen, heb jij de volledige vrijheid!

  hijsen wij binnenkort jouw vlag de mast in?

  DSW Reclame verzorgt het totale plaatje. Van het ontwerp tot bedrukking, en van levering tot de montage. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij voorzien onze klanten altijd van een gedegen advies. Welke vlag is het meest geschikt voor jouw locatie en hoe kunnen wij jouw vlag eruit laten springen. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent vlaggen en masten? Kom dan eens bij ons langs voor een gesprek en een bakkie koffie! Je kunt natuurlijk ook vanuit huis vrijblijvend contact met ons opnemen!

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?