VLAGGEN EN MASTEN

Een vlag is al jaren een van de meest opvallende en effectieve reclame-uitingen. DSW Reclame levert vlaggen volledig naar wens. Vlaggen zijn breed inzetbaar, op evenementen, als vast herkenningspunt of als tijdelijke blikvanger. De vlag is opvallend geschikt. 

 

De vlag is opvallend geschikt

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor vlaggen, maar ook voor bevestigingsmaterialen en complete vlaggenmasten die naar wens op locatie kunnen worden gemonteerd. Wij leveren vlaggen aan bedrijven en bureaus maar ook de particulier is bij ons aan het juiste adres. Van bedrukte vlaggen met logo tot een mooie conische vlaggenmast met wimpel in de voortuin; bij DSW Reclame kunnen wij al je wensen verzorgen.

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Welke vlagtypes zijn er?

Baniervlaggen

Een banier of hoogformaat vlag is een lange, opvallende vlag welke meestal aan een 360 graden roterende mast wordt bevestigd. Dankzij de lengte is het een echte blikvanger en ideaal om direct herkent te worden op straat.

Mastvlaggen

Deze vlaggen worden het meest toegepast op bedrijfslocatie. Er is een ruime keus in standaardformaten, doeksoort en bedrukking.

Beachvlaggen

Bij ons is het mogelijk om beachflags/beachvlaggen te bestellen met daarbij diverse soorten voetstukken. Laat je beachflag bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of compleet design.

Een vlag inzetten als reclameuiting?

Wij drukken, leveren, produceren en plaatsen vlaggen en masten. En wat we doen, doen we goed. Daarom voorzien wij al onze klanten van gedegen advies voor het beste eindresultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden van vlaggen en masten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?