VRACHTWAGENRECLAME

Een vrachtwagen, oplegger of combinatie daarvan zie je niet gauw over het hoofd. Helemaal niet als er ook sprake is van opvallende styling. Een goed design vervult de rol van rijdend visitekaartje. Wij hebben alles in huis om het wagenpark van jouw bedrijf duidelijk herkenbaar de weg op te sturen. Daarbij hanteren we een snelle montagetijd, zodat de vrachtwagens niet lang stilstaan. Want, zonder transport staat alles stil.

 

Opvallend rondrijden met vrachtwagenreclame

Zorg voor mooie, opvallende reclame op je vrachtwagen en je hebt een rijdend billboard. Bij DSW Reclame werken wij je logo of bedrijfsnaam uit tot een mooi ontwerp. Zelfs levensgrote afbeeldingen in full colour print zijn mogelijk. Het aanleveren van een compleet uitgewerkt ontwerp kan natuurlijk ook. Ons bedrijf biedt voldoende ruimte om vrachtwagens binnenshuis te beletteren. Dit geeft het mooiste resultaat. 

Je kunt bij ons uitgaan van expertise en volledige service. We hebben aan een half woord genoeg wanneer het om truckdesign gaat. Dit komt doordat we precies weten hoe bepaalde modellen in elkaar steken. We durven gerust te zeggen dat we vrachtwagenliefhebbers zijn. Wij ontwerpen het exterieur van trucks altijd met oog voor detail en kwaliteit. Daarnaast met veel liefde voor de machine. Tot slot produceren we alles in eigen beheer. Van concept tot de daadwerkelijke uitvoering. We zorgen ervoor dat jij en jouw vrachtwagen opvallend de weg op kunnen. 

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Think BIG

Na de inventarisatie en het nauwkeurige meetwerk creeren onze ontwerpers een nieuwe aansprekende vrachtwagenreclame. Moet het ontwerp aansluiten bij andere promotiemiddelen? Dan vertalen we de bestaande huisstijl of campagne perfect naar een ontwerp wat ook geschikt is voor reclame op vrachtwagens. Belangrijk is immers dat deze wagen naadloos in het bestaande wagenpark past, zonder visuele afwijkingen. Daarbij zoeken we natuurlijk wel de grenzen op in creativiteit en toepasbaarheid.

Voordat de wagen in onze werkplaats komt, bereiden we zo veel mogelijk voor. Snijteksten en prints liggen klaar. Op die manier is er weinig tijd voor de uiteindelijke belettering nodig en kan je voertuig weer snel te weg op.

Impact

Een rijdend visitekaartje valt veel meer op dan een statische affiche. Het is een opvallend medium waar je als voorbijganger bijna niet omheen kunt. Daarnaast biedt vrachtwagenreclame alle mogelijkheden om creatief uit te pakken om zo de impact nog groter te maken een blijvende indruk achter te laten.

Bereik

Met vrachtwagenreclame ben je dagelijks zichtbaar op de Nederlandse en Europese snel- en rijkswegen. Groot bereik tegen lage kosten per contact met bewezen, hoge herkenning. Het is ook de manier om met miljoenen (zakelijke) automobilisten onder de aandacht te komen. De zichtbaarheid en dagelijkse mobiliteit zorgen voor maximale contactkans en bewezen effectiviteit.

Creatieve mogelijkheden

Het grote formaat van onder andere vrachtwagens biedt uitgebreide creatieve mogelijkheden voor jouw communicatie boodschap. Kies je voor een mooie full colour print of ga je voor de huisstijl van het bedrijf? Wij kunnen alles verzorgen en denken graag mee over de mogelijkheden wat aansluit bij jouw bedrijf en jouw boodschap.

Naamsbekendheid

Vrachtwagenreclame is geschikt voor diverse communicatiedoelstellingen gericht op de Nederlandse automobilist. Ideaal voor een productintroductie in het algemeen of specifiek voor producten verkocht bij de tankstations. Maar uiteraard ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van je product of dienst onder een interessante werkzame doelgroep.

Wil jij onderscheidende vrachtwagenreclame?

Vanuit onze werkplaats in Waddinxveen (vlakbij Gouda) draaien ze trots de weg op. Chauffeurs van Doeleman Logistiek, Womy Equipment Rental, Bentvelzen Logistiek, Kippie en Van Leersum Dranken. Om er maar eens een paar te noemen. Er toeren door Europa heel wat combinaties van prachtige vrachtwagenreclame van DSW Reclame. Kan ook jouw wagenpark reclame gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?