Vrachtwagenreclame

Een vrachtwagen, oplegger of combinatie daarvan zie je niet snel over het hoofd. Zeker niet als deze ook nog een flitsende styling heeft. Een goed design van jouw bedrijf op de vrachtwagen vervult de rol als rijdend visitekaartje. Bij DSW Reclame hebben wij alles in huis om jouw wagenpark, volledig in huisstijl, de weg op te sturen. Wij hanteren een snelle montage en staan garant voor kwaliteit. Laat vandaag nog jouw vrachtwagenreclame ontwerpen bij DSW!

vrachtwagen reclame

Opvallen met vrachtwagenreclame

Met strakke en flitsende reclame op je vrachtwagen heb je een waar rijdend billboard. Bij DSW Reclame verwerken wij jouw huisstijl en logo in een mooi en opvallend ontwerp. Hier mogen levensgrote full-colour afbeelingen dan ook zeker niet bij ontbreken! Het opleveren van een compleet uitgewerkt ontwerp valt natuurlijk ook binnen de mogelijkheden. Wij bieden voldoende ruimte om de vrachtwagen binnenshuis te beletteren. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit vrachtwagenreclame garanderen.

DSW Reclame is ruim 15 jaar jouw specialist in de vrachtwagenreclame. Door onze ruime expertise weten wij altijd precies hoe bepaalde modellen in elkaar steken. Daardoor kunnen wij altijd tot het gewenste eindresultaat komen. Wij produceren alles in eigen beheer. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Jouw vrachtwagen kan voortaan opvallend de weg op! 

 

Think big!

Na de inventarisatie en het nauwkeurige meetwerk creëren onze ontwerpers een schitterende vrachtwagenreclame. Moet het ontwerp aansluiten bij reeds bestaande promotiemiddelen? Dan vertalen we de bestaande huisstijl naar een ontwerp dat geschikt is voor op jouw vrachtwagen. Het is natuurlijk belangrijk dat deze vrachtwagen naadloos in het wagenpark past. Wij zoeken daarom altijd onze creatieve grenzen op om het gewenste eindresultaat te bereiken!

Voordat de wagen in onze werkplaats komt, bereiden we zo veel mogelijk voor. Snijteksten en prints liggen klaar. Op die manier is er weinig tijd voor de uiteindelijke belettering nodig en kan je voertuig weer snel te weg op.

Bekijk onze Vrachtwagenreclame projecten

Design door DSW
Prachtige kleuren
Het zijn er 2!
Oog voor detail
Vakmanschap
al dorstig?
Grondig schoongemaakt
Nauwkeurig opgemeten
Custom design
Positieve eerste indruk
Verhoogde merkbekendheid
Ontwerp op maat
IMPACT

Een rijdend visitekaartje valt veel meer op dan een statische affiche. Het is een opvallend medium waar je als voorbijganger bijna niet omheen kunt. Daarnaast biedt vrachtwagenreclame alle mogelijkheden om creatief uit te pakken om zo de impact nog groter te maken een blijvende indruk achter te laten. Een flitsende vrachtwagenreclame heeft een enorm bereik naar potentiële klanten.

 

BEREIK

Met vrachtwagenreclame ben je dagelijks zichtbaar op de Nederlandse en Europese wegen. Groot bereik tegen lage kosten per contact met bewezen, hoge herkenning. Het is ook de manier om bij miljoenen (zakelijke) automobilisten onder de aandacht te komen. De zichtbaarheid en dagelijkse mobiliteit zorgen voor maximale contactkans en bewezen effectiviteit.

CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

Het grote formaat van onder andere vrachtwagens biedt uitgebreide creatieve mogelijkheden voor jouw communicatie boodschap. Kies je voor een mooie full colour print of ga je voor de huisstijl van het bedrijf? Wij kunnen alles verzorgen en denken graag mee over de mogelijkheden dat aansluit bij jouw bedrijf en boodschap.

 

NAAMSBEKENDHEID

Vrachtwagenreclame is geschikt voor diverse communicatiedoelstellingen gericht op de Nederlandse automobilist. Ideaal voor een productintroductie in het algemeen of specifiek voor producten verkocht bij de tankstations. Maar uiteraard ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van je product of dienst onder een interessante werkzame doelgroep.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Vrachtwagenreclame!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...