WALLPRINTS

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van medewerkers fleurt op je creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. Je hoeft geen rekening te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze wallprints en fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in de ruimte. 

 

Wallprints geeft je interieur een unieke uitstraling

Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Wallprints kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar. Geef je interieur, winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color muurprint. Het enige limiet is het formaat van de muur. Wallprints, soms ook muurprints of muurstickers genoemd, bieden mogelijk om een ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De wallprint is een uniek product waarbij wij jouw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Wallprints hebben diverse mogelijkheden

  Door wallprints te gebruiken, versterk je niet alleen het imago en de identiteit van het bedrijf, maar roept bovendien bij je medewerkers en bezoekers positieve reacties op, zodat zij zich beter thuis voelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een positieve werking kan hebben op de productiviteit en ziekteverzuim van het personeel.

  Het inzetten van wandbekleding is een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om het interieur van je bedrijf een geheel nieuw uiterlijk te geven. De mogelijkheden in prints zijn eindeloos. Je kunt er voor kiezen om het logo of de huisstijl van je bedrijf op de wanden af te beelden, maar natuurlijk ook een foto uitzoeken om op het behang te laten drukken. DSW Reclame print fotobehang in super scherpe fotokwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn. Wallprints wordt veel toegepast bij horecazaken, in wachtkamers bij bedrijven maar kan ook een uitkomst bieden voor afdelingen binnen de zorg. 

  Versterken imago en identiteit

  Met wallprints kun je op een eenvoudige manier het imago en de identiteit versterken van je bedrijf. Het is een mooie manier om het logo of de huisstijl van je bedrijf op de wanden af te beelden.

  Duurzaam

  Het materiaal dat wordt gebruikt voor wallprints is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Het kan goed tegen een stootje en is daardoor vrijwel overal toepasbaar. Door het materiaal wat wij bij DSW Reclame gebruiken, zorgen wij ervoor dat de wallprint altijd op een duurzame manier geplaatst wordt.

  Overal toepasbaar

  Wallprints bieden de mogelijkheid om een ruimte een geheel eigen signatuur te geven. Het is een uniek product waarbij wij jouw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen. Het enige limiet is het formaat van de muur! Daardoor is wallprints vrijwel overal toepasbaar.

  Gemakkelijk en efficiënt

  Het inzetten van wandbekleding is een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om het interieur van je bedrijf of woning een geheel nieuw uiterlijk te geven. de mogelijkheden in prints zijn eindeloos! DSW Reclame print wallprints in super scherpe kwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn.

  Wallprints inzetten om je bedrijf een nieuw uiterlijk te geven?

  Heb je een idee voor jouw wallprint en wil je dat wij het idee uitwerken tot een design en dit bij jou op locatie inmeten en monteren? Of heb je een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wens je dat wij enkel de product en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij van DSW Reclame denken graag met je mee. Wanneer je geïnteresseerd bent in het behang kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen je een passend voorstel maken.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?