Wallprints

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van medewerkers fleurt op je creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. Je hoeft geen rekening te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze wallprints en fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in de ruimte. 

wallprint fotowand kantine

Wallprints geven je interieur een unieke uitstraling

Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Wallprints kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar. Geef je interieur, winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color muurprint. Het enige limiet is het formaat van de muur. Wallprints, soms ook muurprints of muurstickers genoemd, bieden mogelijk om een ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De wallprint is een uniek product waarbij wij jouw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Wallprints hebben diverse mogelijkheden

Door wallprints te gebruiken, versterk je niet alleen het imago en de identiteit van het bedrijf, maar roept bovendien bij je medewerkers en bezoekers positieve reacties op, zodat zij zich beter thuis voelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een positieve werking kan hebben op de productiviteit en ziekteverzuim van het personeel.

Het inzetten van wandbekleding is een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om het interieur van je bedrijf een geheel nieuw uiterlijk te geven. De mogelijkheden in prints zijn eindeloos. Je kunt er voor kiezen om het logo of de huisstijl van je bedrijf op de wanden af te beelden, maar natuurlijk ook een foto uitzoeken om op het behang te laten drukken. DSW Reclame print fotobehang in super scherpe fotokwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn. Wallprints wordt veel toegepast bij horecazaken, in wachtkamers bij bedrijven maar kan ook een uitkomst bieden voor afdelingen binnen de zorg. 

 

Wallprints inzetten om je bedrijf een nieuw uiterlijk te geven?

Heb je een idee voor jouw wallprint en wil je dat wij het idee uitwerken tot een design en dit bij jou op locatie inmeten en monteren? Of heb je een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wens je dat wij enkel de product en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij van DSW Reclame denken graag met je mee. Wanneer je geïnteresseerd bent in het behang kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen je een passend voorstel maken.

Bekijk onze Wallprints projecten

Levendige indruk
Eindeloze mogelijkheden
Positieve indruk
Personalisatie naar wens
Uitnodigende sfeer
Gastvrije uitstraling
Positieve werkomgeving
Levendig interieur
Zonder verbouwingen
VERSTERKEN IMAGO EN IDENTITEIT

Met wallprints kun je op een eenvoudige manier het imago en de identiteit versterken van je bedrijf. Het is een mooie manier om het logo of de huisstijl van je bedrijf op de wanden af te beelden.

 

DUURZAAM

Het materiaal dat wordt gebruikt voor wallprints is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Het kan goed tegen een stootje en is daardoor vrijwel overal toepasbaar. Door het materiaal wat wij bij DSW Reclame gebruiken, zorgen wij ervoor dat de wallprint altijd op een duurzame manier geplaatst wordt.

OVERAL TOEPASBAAR

Wallprints bieden de mogelijkheid om een ruimte een geheel eigen signatuur te geven. Het is een uniek product waarbij wij jouw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen. Het enige limiet is het formaat van de muur! Daardoor is wallprints vrijwel overal toepasbaar.

 

GEMAKKELIJK EN EFFICIËNT

Het inzetten van wandbekleding is een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om het interieur van je bedrijf of woning een geheel nieuw uiterlijk te geven. de mogelijkheden in prints zijn eindeloos! DSW Reclame print wallprints in super scherpe kwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn.

Wordt jouw project de volgende? Vraag een offerte aan voor Wallprints!

Bellen?

(0182) 611 976

E-mailadres

info@dswreclame.nl

Adres

Coenecoop 360, 2741 PN Waddinxveen

Nieuws & Ontwikkelingen

DSW heeft in opdracht van het Van Gogh museum een Hyundai IONIQ 5 en Hyundai IONIQ 6 omgetoverd tot adembenemend rijdende kunstwerken. Met behulp van een speciale carwrap zijn twee van de meest...
Het was al een lust voor het oog: onze Ford Mustang Mach E grille print, maar nu gaan we nog een stapje verder. Je kunt vanaf nu kiezen voor een donkere of lichte...
De nieuwe 3M 2080 High Gloss wrapfolie is een innovatieve en opvallende manier om voertuigen en oppervlakken te transformeren. Met zijn hoogglanzende afwerking en duurzame kwaliteit biedt deze folie een moderne en professionele...