WARMTEWERENDE FOLIE

In de zomer kan de zon er voor zorgen dat het uitvoeren van het werk bemoeilijkt wordt door de hitte. Gelukkig is er een ideale manier om hinder van de zon te voorkomen: warmtewerende folie. Warmtewerende folie kan tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.

 

Hoge temperaturen en UV-straling tegen gaan?

Warmtewerende folie kan tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Warmtewerende raamfolie is ontworpen om hinderlijke zon invloeden als straling en warmteontwikkeling eenvoudig te verminderen. Dit komt door de kleur en samenstelling van de folie.

Warmtewerende raamfolie belemmert het uitzicht niet en verbeterd het werkklimaat aanzienlijk. Vooral voor kantoren is het prettig dat de raamfolie vrijwel alle hinderlijke zonneschittering van het beeldscherm houdt, wat het werken achter een beeldscherm aanzienlijk verbeterd. Door de UV-absorbers in de raamfolie wordt een groot deel van de warmte geblokkeerd waardoor de temperatuur tot wel 7 graden kan dalen. Door deze UV-absorbering neemt de felheid van het zonlicht af, wat een stuk aangenamer is voor uw ogen. Tevens zorgt deze UV-filtering ervoor dat kleding, meubels en apparatuur minder snel verkleuren door het zonlicht.

Warmtewerende folie is goedkoper dan standaard zonwering en is bovendien ook een milieubewuste oplossing. Door deze warmtewerende folie kunt u namelijk flink besparen op het energieverbruik van de airconditioning. Ook hebben de folies een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is. Warmtewerende folie is een slimme manier om bij te dragen aan een beter milieu.

De prijs van warmtewerende folie is afhankelijk van het aantal m² en de soort raamfolie die gewenst is.
Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij DSW Reclame!

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

  Zes voordelen van warmtewerende folie:

  Warmtewerende folie kan tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Warmtewerende raamfolie is ontworpen om hinderlijke zon invloeden als straling en warmteontwikkeling eenvoudig te verminderen. Door kleur en samenstelling van warmtewerende raamfolie wordt warmte en straling geabsorbeerd en zorgt ervoor dat er veel minder warmteontwikkeling en straling de woon- en werkomgeving binnen komt.

  Direct minder warm

  Of het op kantoor, de zitkamer, het magazijn of de slaapkamer is; onze warmtewerende raamfolie zorgt direct dat het minder warm wordt. Raamfolie werkt altijd, óók als je er niet bent en het hard waait. Het temperatuurverschil is direct na montage te merken. 

   

  Bescherming van al uw spullen

  Warmtewerende folie is voorzien van de hoogste UV bescherming. Dat betekend dat meubels, kleding en apparatuur altijd goed beschermd zijn tegen verkleuring, bijvoorbeeld in etalages en kastenkamers.

   

  Besparing op de energie van de airconditioning

  Een airco is ideaal om het minder warm te hebben. Echter laat je eerst alle warmte ongehinderd binnen komen en geeft daarna veel geld uit om het koel te krijgen. Zorg er dus voor dat je eerst de meeste warmte tegen houdt. 

   

  Geen schittering

  Met de warmtewerende raamfolie kun je de schittering op een beeldscherm of presentatie scherm aanzienlijk verminderen. Dit is rustiger voor je ogen en werkt prettiger. Ook een ruimte waar veel licht naar binnen komt en je met de ogen staat te knijpen, wordt veel comfortabeler. 

   

  Geen overlast tijdens de montage

  Wij zorgen er voor dat je tijdens de montage geen overlast heeft. Wij moeten alleen bij de ramen kunnen. Je hebt geen last van lawaai of stof, wij maken de ramen schoon voor we monteren en zorgen dat je met prachtig bedekte ramen achter blijft. Ook heeft de raamfolie geen speciaal onderhoud nodig. 

   

  Milieubewuste oplossing

  Door de besparing op de energiekosten, is het ook direct een milieubewuste oplossing. Ook hebben de folies een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is.

   

  Warmtewerende folie gebruiken voor de optimale temperatuur?

  Ben je overtuigd van de meerwaarde die warmtewerende folie kan hebben voor jou of jouw bedrijf? Via onze website kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Onze specialisten bekijken iedere aanvraag uiterst aandachtig, zodat je wordt voorzien van het juiste advies.

  Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?